Cumartesi En yeni en moda

En yeni en moda

17.09.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Farklı renk ve desenlerle süslü Eastpak çantalar öğrenciler için pek çok seçenek sunuyor

En yeni en moda

Okul çantaları
Farklı renk ve desenlerle süslü Eastpak çantalar öğrenciler için pek çok seçenek sunuyor. D&R’larda
bulabileceğiniz mavi çanta 189 TL.

Haberin Devamı

Parıl parıl ayakkabılar
Vans Sk8-Hi ayakkabılarında çocuklar için lacivertten pembeye, mordan griye birçok renk var. Kızlar için parıltılı modelleri de bulabilirsiniz. 149 TL.

Süet ön planda
Brian Atwood’un yeni sezon ayakkabı koleksiyonu Harvey Nichols mağazalarında satışta. Süet detayların ve desenlerin dikkat çektiği koleksiyondan ayakkabı 2.425 TL

Renk renk yelekler
Gap’te erkek çocukların okul sezonunda kullanabileceği renk renk yelekleri bulabilirsiniz. Mavi yelek 199.95 TL.

Yılan derisi desenli
Casio G Shock’un Marcelo Burlan’dan ilham alarak hazırlanan siyah ve gri yılan derisi desenli modeli satışta. Saat 699 TL.

Spor şıklığı
Adidas Training ve Running koleksiyonlarında yer alan üst ve taytlar birçok renk ve desen seçeneği sunuyor. Spor yaparken kullanabileceğiniz üst 142 TL.

Kalplerle süslü çoraplar
Kalp desenlerinin yer aldığı Sweetie ile çizgi ve geometrik detaylarla süslü Lux Gothic Penti’nin yeni çıkardığı çorap serileri arasında. Çorap 16.99 TL.

Kristallerle kaplı
Swarovski’nin yeni koleksiyonunda yer alan kristallerle kaplı Cyrstaldust bileklikler hem gündüz hem gece kullanılabiliyor. Renk seçenekleri de sunan bileklikler 239 TL.

Haberin Devamı

Erkekler için
Dockers’ta 19 Eylül’e kadar ikinci ürüne yüzde 50 indirim uygulanıyor. Erkekler için pantolon, şort ve gömlek gibi seçenekler sunan markada mavi khaki pantolon
99 TL.

Özel tasarım fincanlar
Taner Ceylan’ın pek çok medeniyete sembol olmasından yola çıkarak tasarladığı yılan kahve fincanı, İstanbul Modern Mağaza’da satılıyor. İkili set 198 TL.,

Boğaz’a karşı kahvaltı
Emirgan Huqqa’da yöresel peynir ve reçeller, börekler, sucuk, yumurta gibi yaklaşık 80 çeşit kahvaltılık ürün sunuluyor. Boğaz’a karşı yapabileceğiniz serpme kahvaltı kişi başı 54 TL.