Cumartesi En yeni, en moda

En yeni, en moda

12.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kısmet by Milka yeni koleksiyonu Bespoke’da sizi en iyi ifade ettiğini düşündüğünüz kelimelerle süslü sade yüzük, küpe ve kolyeler bulabilirsiniz

En yeni, en moda

Kendinizi takıyla ifade edin

Haberin Devamı

Kısmet by Milka yeni koleksiyonu Bespoke’da sizi en iyi ifade ettiğini düşündüğünüz kelimelerle süslü sade yüzük, küpe ve kolyeler bulabilirsiniz. Muse yüzük 1000 TL.

Bordo ön planda

Coquet Accessories’in Uzakdoğu’dan esinlendiği yeni koleksiyonunda bordo ve siyah renklerin öne çıktığı aksesuarlar var. Ponponlu bordo kep 99.90 TL.

Boğaz manzarası eşliğinde

Karaköy’deki Palomar Bar&Restaurant, Tarihi Yarımada ve Boğaz manzarası eşliğinde trüf yağlı ahtapot carpaccio’dan dana bonfileye, mürdüm erikli ördeğe kadar geniş bir menü sunuyor. Ahtapot carpaccio 29 TL.

Parlak etki

Home Store’un, deri ve rugan modeller, metalik aksesuarlarla zenginleştirdiği çantaları gece ve gündüz kullanabilme imkanı veriyor. Çanta 300 TL.

Haberin Devamı

Gül kokulu

Gül ve misk notaları içeren Bulgari Rose Goldea parfümün 90 ml fiyatı 520 TL.

Rengarenk cüzdanlar

Desa ayakkabı ve çantaların yanında rengarenk cüzdanlarıyla da kullanışlı ve şık seçenekler sunuyor. Kırmızı cüzdan 69 TL.

Özel esanslar

S’ra Home’un vücut losyonu, el kremi, el sabunu, kolonya, mum ve oda kokularında lavanta, portakal çiçeği, incir ve beyaz amber gibi esanslar öne çıkıyor. Vücut losyonu, kolonya, duş jeli tek
birim fiyatı 45 TL.