Cumartesi En yeni en moda

En yeni en moda

01.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sezonun gözde trendlerinden denim Faik Sönmez’in ilkbahar-yaz koleksiyonunda dantel detaylı, işlemeli ve farklı kesimlerde karşımıza çıkıyor.

En yeni en moda

DENİM GÜNLERİ
Sezonun gözde trendlerinden denim Faik Sönmez’in ilkbahar-yaz koleksiyonunda dantel detaylı, işlemeli ve farklı kesimlerde karşımıza çıkıyor. Jean mont 329.95, bluz 199.95, elbise 299.95 lira.

Haberin Devamı

Hacimli küpeler
Farklı doğal taşları, gümüş işçiliğiyle buluşturan MER’S hacimli küpelerle hem gösterişli hem de çarpıcı bir görünüm sunuyor. Küpe 995 lira.

Marin teması hakim
Brooks Brothers’ın ilkbahar-yaz erkek koleksiyonunda marin trendi hakim. Mavi ve lacivert tonlarda gömlek, kazak ve pantolonları bulabilirsiniz. Lacivert desenli üst 495 TL.

Besleyici yağ
Kerastase hindistan cevizi ve argan yağı gibi doğal bileşenleri de içeren Auro Botanica serisiyle saçların dayanıklılık ve ışıltı kazanmasına yardımcı oluyor. Besleyici aromatik konsantre yağ 175 lira.

Yeni çıkanlar
Urban Care yeni şekillendirici serisindeki ürünleri saçların bakımına yardımcı olurken saç modelinizi dilediğiniz şekilde muhafaza etmenize de katkı sağlıyor. Lock’n Roll Hair Gel 19.90 lira.

Haberin Devamı

Perdede ilkbahar modası
Taç’ın yeni perde koleksiyonunda renk olarak yeşil, mor ve mavi tonlar; desenlerde ise geometrik ve retro motifler öne çıkıyor. Metre fiyatı 90.30 lira.

En yeni en moda


yeme-içme

YENİLENEN MENÜSÜYLE...
Fransız markası Fauchon, menüsünü yeniledi. Ortadoğu’daki tüm Fauchon’ların başında olan Fransız Şef Nicolas Valero menüye yenilik ve farklılık getirdi. Yaz menüsünde karidesli kısır, soğan çorbası, somonlu milföy ve mini pastalar lokalize edilerek Zorlu Center’daki yerinde misafirlerin beğenisine sunuldu. Somon milföy 32 lira.

En yeni en moda