Cumartesi En yeni en moda

En yeni en moda

21.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Etkili ve pratik temizlik Arçelik Imperium elektrik süpürgesinin yeni modeli 4A, yüksek emiş gücünün yanı sıra A enerji sınıfı ve A sınıfı toz tutma özelli

En yeni en moda

Etkili ve pratik temizlik

Haberin Devamı

Arçelik Imperium elektrik süpürgesinin yeni modeli 4A, yüksek emiş gücünün yanı sıra A enerji sınıfı ve A sınıfı toz tutma özellikleriyle dikkat çekiyor. Anti-statik özelliği sayesinde toz haznesine tozların yapışmasını engelleyen Arçelik Imperium 4A modeli, toz haznesinin tek düğmeyle alttan açılması sayesinde rahatça temizlenebiliyor. Süpürge, dar ağızlı uç, geniş ağızlı uç, mobilyalar için fırça vakum aparatı ve dokuz metre kablosuyla pratik kullanım vadediyor.

Cıvıl cıvıl adımlar

Flo ilkbahar yaz koleksiyonunda babetlerden spor ayakkabılara süper kahramanlı modellerden çiçek desenlerine kadar her yaşa ve zevke hitap eden modeller yer alıyor. Mavi ve lacivert tonları ise hem kız hem erkek çocuk ayakkabılarında öne çıkanlar arasında... Kız çocuk ayakkabı 29.99, erkek çocuk ayakkabı 69.99 lira.

Haberin Devamı

Yöresel tatları deneyimlemek için...

Fenerbahçe’deki Kafdayı’nın yenilenen menüsünde yemekler haricinde dünyadan ve yöresel kahvaltı ve tatlı seçenekleri dikkat çekiyor. Antep ve Hatay yöresinden katmer, kadayıf, künefe gibi tatlılar mekanın sevilen lezzetlerinden.

Rahat ve şık

Timberland’in kumaş ve deri seçenekleri bulunan yeni erkek ayakkabı modeli Bradstreet rahatlık ve şıklığı bir arada sunuyor. Doğal tonlarda farklı renk seçenekleri olan ayakkabı 499 lira.