Cumartesi En yeni en moda

En yeni en moda

30.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

NARS, Erdem Moralıoğlu işbirliğiyle ortaya çıkan 13 parçalık kapsül koleksiyonda Erdem imzalı çiçek desenleri bulunuyor. Koleksiyonda yer alan Lip Powder Palette 300 lira.

En yeni en moda

Ayakkabı tutkunlarına

Haberin Devamı

Goya marka ayakkabılar, hem günlük hem de gece kullanımına hitap eden modelleriyle 1V1Y.COM’dan satışa sunuluyor. Farklı tarzlara hitap eden modellerin yer aldığı koleksiyondan espadril 64.99 lira.

En yeni en moda

Sanat makyajla buluştu

Ressam ve graffiti sanatçısı Keith Haring’in tasarımları Deborah MIlano ürünleriyle buluşuyor. Koleksiyon Watsons mağazalarında ve internet sitesinde satışta. Deborah ruj 34.90 lira.

En yeni en moda

Yaz stili

GIZIA SS’18 koleksiyonunda, haki ve ekru tonların hakim olduğu pantolonlarla yazın vazgeçilmezi elbise seçenekleri bulunuyor. Beyaz elbise 704 lira.

En yeni en moda

Güzellik peşinde

Sephora, Go to Beauty ürünleriyle güzelliğin peşinden gidenlere ojeden yüz maskesine ve kalem eyeliner’lara kadar 2018 yazı için pek çok yeni ürün seçeneği sunuyor. Yeni kalem eyeliner’ın fiyatı 34.90 lira.

Haberin Devamı

En yeni en moda

Floral detaylar

Desa’da çiçeklerle süslü farklı boyutlarda sırt ve kol çantaları bulabilirsiniz. Mavi renkli, desenli çanta 299 lira.

En yeni en moda

Dünya Kupası keyfi

Set Kebap’ın 2018 FIFA Dünya Kupası’na özel olarak hazırladığı menüsünde lahmacun, içli köfte, söğürme, gavurdağ salatası ve kebap yer alıyor. Menünün kişi başı fiyatı 120 lira.

En yeni en moda