Cumartesi Ev partisi için kutu oyunlar

Ev partisi için kutu oyunlar

20.12.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Derya, dekorasyonla ilgili her şeyi beğenir

Ev partisi için kutu oyunlar


Emin'in en nefret ettiği şey yılbaşı gecesinde dışarının kalabalığında sıkışıp kalmak. Onun yerine her 31 Aralık gecesi kendi evinde bir parti düzenler. Bu yılbaşı gecesi ona giderken hem ev hediyesi olarak hem de gecemizi daha eğlenceli geçirmek için Hasbro Intertoy'un oyunlarından birini götüreceğim. 52 milyon 900 bin liralık Tabu ya da 29 milyon 900 bin liralık Jenga seçeneklerim arasında.

Evine sürekli yeni eşyalar, aksesuvarlar alan komşum Derya'ya bir hediye almak için Mimarca'ya gideceğim. Oradaki birbirinden şık aksesuvarlardan biri olan ahşap mumluğu hediye etmeyi düşünüyorum. Fiyatı 97 milyon 500 bin lira.

Tüm evini deri takımlarla döşeyen Sema, uygun aksesuvarlar bulmakta güçlük çekiyor. Onu Nişantaşı'na, Desa Concept'e götüreceğim. Mobilyadan perdeye, gece lambasına kadar her türlü deri ürünün satıldığı mağazada Sema en çok yatakta kahvaltı ederken kullanabileceği deri tepsilere bayılacak. Tepsilerin fiyatları 195-325 milyon lira arasında.

Renkli saatleriyle tanıdığımız Swatch'un aksesuvarları da rengarenk ve çok şık. Özellikle 66 milyon liralık yüzüklerini çok beğendim. Bir kendime bir de her gün parmaklarında değişik yüzükler görmeye alıştığımız Aslı'ya alacağım.

Max Factor aralık ayı boyunca göz kalemi hariç biri ten ürünü olmak üzere iki ürün alanlara bir makyaj çantası hediye ediyor. Zaten ihtiyacım vardı, hediyesi de cabası.

Ne olursa olsun her sabah yürüyüşe çıkan kuzenim Hasan'a yılbaşı hediyesi olarak Sporting Shop'tan aldığım eldiven ve bereleri vereceğim. Böylece kar kış demeden yollara çıkabilir. Bana yaklaşık 80 milyon liraya patlayacak.

Teyzem Filiz'in tek tutkusu takılar. İmitasyon ya da gerçek mücevher. Bu yılbaşı gecesi onu en mutlu edecek hediyeyi ben vereceğim. Reminiscence'dan rengarenk bir kolye almayı düşünüyorum. Fiyatı 950 milyon lira. Teyzeme değer.

Kardeşim Pelin, yılbaşında ona Nautica'dan alacağım 121 dolarlık bu üniseks saate bayılacak. Ben kırmızı düşünüyorum ama o isterse bu saatin siyah, koyu mavi veya bej renklerinden birini seçip değişiklik yapabilir.

Alev Ciliv'in Teşvikiye'deki mağazasındaki çantalar önce canlı renkleri ile vuruyor. Her gün değişik bir çantayı koluna takan Elif'e Ciliv'den güzel bir çanta seçeceğim. 255 milyon lira ödeyeceğim.

Okul yıllarımızdan hatırladığımız Fahrenheit hâlâ gözde. Yaşar'ın da yıllardır değiştirmediği kokusu. Onda vardır ama bir yedek almakta sakınca yok. Fiyatı 146 milyon lira.

Anneme ve babama yılbaşı hediyesi almak için gideceğim adres belli: Maximilian. Anneme pırlanta gerdanlık almak istiyorum ama bütçeme göre bir kolye ucu ya da küpe de tercih edebilirim. Çünkü gerdanlıkların fiyatı 3 bin ile 25 bin dolar arasında. Babam için de aynı mağazada bir sürü seçenek var. Kravat iğnesi ya da kol düğmesi hoşuna gidecektir.

"Yüzüklerin Efendisi" hastası Yiğit, Goldaş'tan aldığım özel, gümüş yüzüğü görünce kendini kaybedecek. Artık etrafta "Frodo Frodo" dolaşacak herhalde. Fiyatı 59 milyon lira.

Antika hastası arkadaşım Melis'e nereden yılbaşı hediyesi alabileceğimi en sonunda buldum. Olcay&Olcay'a uğrayıp ona hediye olarak 1753 yılından kalma 3 bin euro'luk Sevres mücevher kutusu ya da 19'uncu yüzyıla ait 1500 euro'luk Fransız gaz lambası alacağım.

Her yeni çıkan parfümü takip eden Özlem halama yılbaşında koku almayacağım da ne alacağım? Seçeneklerim belli: Givenchy'den Very Irresistible (50 ml.-95 milyon lira), Oriflame'den Divine (50ml.-59 milyon 100 bin lira) veya Lancome'dan Attraction (50ml.-134 milyon lira).

Bu yılbaşı vereceğim yemek daveti kendime bir hediye almamı da sağlayacak. Eski yemek takımlarımdan kurtulup 737 milyon liraya yeni bir Hisar takım alacağım. Ve beş taksitte ödeyeceğim.

5 yaşındaki oğlum ilk yılbaşı hediyesini bu yıl alacak. Ek parçalarla büyüyebilen Flopark top havuzlarından birini sürpriz olarak evin içine kurduracağım. 1,5x1,5 metreliği 2500 euro.