Cumartesi 'Fantastik' Victoria’s Secret Meleği

'Fantastik' Victoria’s Secret Meleği

06.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Victoria’s Secret’ın meşhur “Fantasy Bra”sını taşıdıktan sonra ününe ün katan Jasmine Tookes; beslenme sırlarını, stilini ve doğru sütyeni seçmekle ilgili ipuçlarını paylaştı.

Fantastik Victoria’s Secret Meleği

Mesleği modellik olan çoğu kadın için ulaşılabilecek en önemli mertebelerden biri kuşkusuz Victoria’s Secret podyumuna çıkabilmek. Ancak iş Victoria’s Secret podyumuna çıkınca da bitmiyor, hayaller; resmi Victoria’s Secret Meleği olabilmek ve markanın meşhur “Fantasy Bra”sını giyebilmek diye devam ediyor… Her yıl geleneksel bir yenisi tasarlanan ve genellikle değerli taşlarla süslenerek, değeri milyon dolarları bulan bu ‘fantastik sütyeni’ yeni sezonda kimin taşıyacağı belli değil. Fakat geçtiğimiz yılın şanslı meleği Amerikalı model Jasmine Tookes olmuştu ve Jasmine’in adı o günden beri moda dünyasında daha çok konuşuluyor.

Haberin Devamı

“Zararlı olduğunu bilsem de canım isterse yerim”

Küçük yaşlardan itibaren, model olmayı hayal ederek büyüdüğünü söyleyen Jasmine Tookes, annesi stilist olduğu için moda dünyasının içinde büyümüş, anlayacağınız keşfedilmesi pek zor olmamış. “İçinde bulunduğum pozisyona minnettarım. Melek olmak isteyen modellere çok çalışmalarını öneririm. Bu iş sadece gördüğünüz şovla bitmiyor; kampanyalar, açılışlar derken tüm dünyayı gezmeniz ve uzun saatler mesai harcamanız gerekiyor. VS modeli olmak isteyen kızlara sesleniyorum; tüm yıl boyunca çok çalışın ve sadece şov zamanı değil her zaman hazır olun” diyor, kendisinin büyük şov öncesinde nasıl hazırlıklar yaptığını sorduğumuzda ise “Şov esnasında kendimi hazır hissetmek adına çok çalışmanın yanı sıra yeterli uyku almaya ve çok su içmeye çalışıyorum” diyerek cevap veriyor. Zaten haftada üç, dört kere antrenman yaptığı ve dengeli bir programla beslendiği için bu dönemde özel çaba sarf etmesine gerek kalmıyormuş. “Protein ağırlıklı beslendiğimi söyleyebilirim ama karbonhidratı da hayatımdan çıkarmadım. Belli oranlarda karbonhidrat da tüketiyorum. Benim beslenmedeki genel felsefem bu: Zararlı olduğunu bilsem de, canım bir şey çekerse yerim. Ama o zararlı besini tüketiyorsam hemen arkasından da yeteri kadar spor yapmalıyım. Hiç aç kalmam, istediğim her şeyi yerim. Ama ne yiyorsam onun sporunu da hemen yapmalıyım” diyor, 27 yaşındaki model.

Haberin Devamı

Bir zamanlar o da yanlış sütyen kullanıyormuş

Trendleri yakından takip etmediğini söylese de, klasik ve zamansız parçalar giyerek her zaman şık olmayı başaran Jasmine Tookes’in gardırobunda bolca elbise, jean ve tişört var. Tabii dünyanın en meşhur sütyenini taşımış bir kadından, sütyen seçimiyle ilgili tüyoları öğrenmeden de olmaz. Zira yapılan araştırmalar kadınların yüzde 80’inin kendi bedenine tam olarak uymayan sütyenler satın aldığını gösteriyor. Hatta Jasmine Tookes de Victoria’s Secret uzmanlarından doğru bedenini öğrenene kadar o kadınlardan biriymiş!

“Doğru sütyen seçimi oldukça önemli çünkü doğru sütyeni seçtiğinde hem kendinizi rahat hissediyorsunuz hem de kendinize güveniyorsunuz ve sonuç olarak seksi hissediyorsunuz” diye anlatıyor işin önemini. Sütyen modelleri arasından kişisel favorileri ise yumuşak kumaşlarla tasarlanıp giyenin vücut şekline uyum sağlayan “Sexy Illusions” ve günlük kıyafetleri daha kusursuz gösteren “T-Shirt Bra”.

Haberin Devamı

Yeni yılın “Fantasy Bra”sı nasıl bir tasarıma sahip olacak ve daha da önemlisi, onu kim taşıyacak göreceğiz…