Cumartesi Gabriel Garcia Marquez'e Giriş

Gabriel Garcia Marquez'e Giriş

20.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gerald Martin’in, kimi zaman Gabriel Garcia Marquez’le kimi zaman ise büyük yazarın ailesinden üyelerle bir araya gelerek 18 yılda yazdığı kitap, Marquez’in romanlarının sırlarını paylaşmayı hedefleyen ve doğru bilinen yanlışları düzeltmeyi uman bir çalışma

Gabriel Garcia Marqueze Giriş

GABRIEL GARCIA MARQUEZ’E GİRİŞ
Gerald Martin
Çev: Emrah İmre / Can Yayınları / 19.5 TL

Gerald Martin’in, kimi zaman Gabriel Garcia Marquez’le kimi zaman ise büyük yazarın ailesinden üyelerle bir araya gelerek 18 yılda yazdığı kitap, Marquez’in romanlarının sırlarını paylaşmayı hedefleyen ve doğru bilinen yanlışları düzeltmeyi uman bir çalışma. Marquez’in izin verdiği, bizzat elinden tuttuğu, yakın çevresini dahil ettiği bir proje bu. Yani bir anlamda onun da mirası.

Haberin Devamı

SONA ERMEK
Selim İleri
Everest Yayınları / 18 TL

Edebiyatta 50. yılını kutlayan Selim İleri’nin otobiyografik öğeler taşıyan yeni romanına şarkılar, filmler, resimler, kitaplar, yazarlar, şairler, hatta roman karakterleri eşlik ediyor.

SOLUK MAVİ NOKTA
Carl Sagan
Çev: Süha Sertabiboğlu / Ayrıntı Yayınları / 25 TL

“Soluk Mavi Nokta”da Carl Sagan, kozmostan çıkıp galaksilerin ötesindeki mesafelere yol alıyor ve okuruna başka bir geleceğin mümkün olduğunu gösteriyor.

1473
Bedia Ceylan Güzelce
Çınar Yayınları / 10 TL

Bedia Ceylan Güzelce, Otlukbeli Savaşı’nı iki kirpinin gözünden anlattığı “1473”te okurunun olaylara bir başka açıdan bakmasını sağlıyor ve tarihin rakamlardan ibaret olmadığına işaret ediyor.