Cumartesi Güler yüzlü sergi

Güler yüzlü sergi

12.07.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

"İpana Türkiye’nin Gülen Yüzleri" sergisi Maçka Cumhuriyet Parkı’nda ziyaretçilerini bekliyor

Güler   yüzlü sergi



İpana’nın "Nesiller boyu sağlıklı gülüşler" sloganıyla gerçekleştirdiği "İpana Türkiye’nin Gülen Yüzleri" sergisi Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Dış İlişkiler Koordinatörü Dr. Hayrünnisa Aligil tarafından açıldı. Gülümseyen 12 bin kişinin fotoğraflarından oluşan sergi Maçka Cumhuriyet Parkı’nda yarın akşama kadar ziyaretçilerini bekliyor.
İpana yeni görüntüsünü tüketicilere tanıtmak için bu sergiyi düzenledi. İpana yetkilileri hazırlık yaparken, dünyanın en büyük açık hava fotoğraf sergisi rekorunun 10 bin 600 fotoğrafla Dubai’de kırıldığını öğrendi. Bunun üzerine hedef bu rekoru kırmak olarak belirlendi. Ocak ayından itibaren dört ayrı markete kurulan standlarda etkinliğe katılmak isteyen tüketicilerin fotoğrafları dijital ortamda çekildi ve çekilen fotoğrafların bir kopyaları da katılımcılara armağan edildi.
Tüketicilerin etkinliğe beklenenden daha fazla ilgi gösterdiğini belirten yetkililer, bu serginin Türklerin fotoğraf çektirmeye olan merakını kanıtladığını düşünüyor. İpana özellikle çocuklu ailelerin katıldığı fotoğraf kampanyasının rekor olarak kabul edilmesi için gerekli belgeleri Guinness’in onayına sunacak. Kabul edildiği takdirde bu sergi dünyanın en büyük açık hava sergisi olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girecek.