Cumartesi Gurme kahve cebe girdi

Gurme kahve cebe girdi

11.04.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kahve meraklısı kitlenin hem yeni dükkanlar keşfetmesini hem de favori kahvelerine zahmetsiz ve indirimli bir şekilde ulaşmalarını sağlayacak iki yeni uygulama cep telefonlarında görücüye çıktı

Gurme kahve cebe girdi

Kahveyi yeniden yorumlayan üçüncü dalga kahve hareketi dünyada olduğu gibi ülkemizde de çok sevildi. Kahveye bir gurme lezzeti olarak yaklaşan ve bir kahve kültürü yaratmayı amaçlayan bağımsız üçüncü dalga kahve dükkanları da birbiri ardına açılmaya başladı.
Adını telaffuz etmenin pek de kolay olmadığı Afrika ve Latin Amerika kasabalarından gelen kahve çekirdeklerine tadım notlarıyla eşlik eden, mükemmel espresso’nun peşinde dükkan dükkan gezen geniş bir kitle var artık. Bu kitlenin hem yeni dükkanlar keşfetmesini sağlayacak hem de favori kahvelerine zahmetsiz ve indirimli bir şekilde ulaşmalarını sağlayacak iki yeni uygulama da görücüye çıktı.
Kahve Kap ve Cups On Me adlı bu uygulamalar sayesinde indirimli olarak kahve paketleri satın alabiliyor, etrafınızdaki kahve dükkanlarını harita üzerinde görebiliyorsunuz. Bu uygulamalarla hem etrafınızdaki farklı mekanları keşfedebilir hem de anlaşmalı dükkanlardan indirimli aldığınız kahvenizi kredi kartı kullanmadan, para üstü beklemeden yudumlamaya başlayabilirsiniz. 5, 10, 20 bardak ve günde bir kahve gibi paketler sunan uygulamalarda
kalp ritmi 180’e vurmadan kahve içmeyi bırakamayanlar için bir sınırsız paket seçeneği de bulunuyor.

Haberin Devamı

KAHVE KAP

Teşekkür kahvesi hediye ediyor

Hem Android hem de iOS platformunda çalışan Kahve Kap şimdilik 10 mekanda üç farklı kahve paketi sunuyor. Klasik Paket, ismiyle müsemma espresso ve Türk kahvesi gibi klasikleri sunarken, Extra Paket’te klasiklere ek olarak latte ve cortado gibi sütlüler, Premium Paket’te ise diğer iki pakete ek olarak aeropress, V60 gibi özel demleme kahveler bulunuyor. Size uygun paketi satın aldıktan sonra listeden istediğiniz kahve dükkanına uğrayarak seçtiğiniz kahvenizi uygulamayı göstererek alabiliyorsunuz. Uygulama, arkadaşınızı davet ederseniz birer teşekkür kahvesi hediye ediyor.

Cups on me

Arkadaşınıza da ısmarlayabilirsiniz

Cups On Me’yi Android ya da iOS işletim sistemli cihazlarınızla kullanabilirsiniz. Kullanıcılarına üç farklı paket sunan Cups On Me, Klasik Paket’i sade kahve sevenler, Modern Paket’i sütlülere de hayır demeyenler ve son olarak Orijinal Paket’i de eksiksiz bir kahve deneyimi isteyenler için hazırlamış. 25 farklı mekanla anlaşması olan uygulama bu dükkanlardan herhangi birinde bulunan bir arkadaşınıza kahve ısmarlayabilmenizi de sağlıyor. Cups On Me paketlerinde kahveye ek olarak limonata ve ev yapımı olma iddiası taşıyan Fanta da var.