Cumartesi Hasır çantalara renkli dokunuş

Hasır çantalara renkli dokunuş

14.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Larone by Beng Artisans koleksiyonunda yer alan hasır çantalar, alışık olduğumuz hasır çanta görünümden desen, renk ve taşlarla farklılaşarak ayrılıyor.

Hasır çantalara renkli dokunuş

Burcu Benk, bu sene kurduğu Beng Artisans markasının çatısı altında yurt dışından farklı markaları Türkiye’ye getiriyor. Müşterilerle tanıştırdığı ilk marka da Filipinler’den gelen Larone oldu. Larone by Beng Artisans ismiyle sunulan yaz koleksiyonunda renkli ve desenli hasır çantalar çıkıyor karşınıza. Kutu şeklindeki modeller, büyük hasır çantalar, renkli ve desenli clutch’lar gibi birçok seçeneğin olduğu koleksiyonda kullanışlılığa özen gösterilmiş.

Haberin Devamı

Bir çanta markasını tercih etmesini şöyle açıklıyor Benk: “Çanta kadınların vazgeçilmezi, olmazsa olmazlarının başında. Benim için de öyle. Bu nedenle aklıma ilk gelen çanta oldu.” En çok tercih edilen modelleri için “Hepsi çok ilgi gördü, çünkü çoğu tasarım olarak Türkiye’de benzeri olmayan modeller. En çok dikkat çekenler tavus kuşu tüylü clutch ile hem clutch hem kolda zincirle kullanılabilen renkli taşlı Wicker” diyor. Omuz çantalarında ponpon, çiçek ve tüy detaylarıyla hareketlendirilenler göze çarpıyor.

Hasır çantalara renkli dokunuş

Seashell modeli de öne çıkanlardan.

El yapımı olan çantaların bu özelliğinin altını çiziyor Benk: “Filipinler’de Buri ağaçlarının saplarından elle ayıklanarak elde edilen tamamen doğal elyaflardan oluşuyor. Doğal boya maddeleri kullanılıyor. Tamamen el yapımı ve elle dokunarak yapılan çantalara kullanılan doğal taşlar da ayrı bir güzellik katıyor.” Larone by Beng Artisans modellerine Ataşehir’deki Beng Artisans showroom’undan ve bengartisans.com adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Hasır çantalara renkli dokunuş

Çantaların fiyatları 299-749 lira arasında değişiyor.

Bağcıklarda mücevher modası

Spor ayakkabıların tasarımları her sezon farklılaşıyor ve moda dünyasındaki yeri de giderek sağlamlaşıyor. Gittikçe daha büyük, zıt tasarımlarla tavır kazanıyor; kadifeden kurdeleye farklı materyallerle birleşerek dikkat çekiyorlar. Şimdi de mücevherler tamamlıyor sneaker’ları. Kısmet by Milka, sokak modasının cool, aykırı tavrını lüksle birleştirerek ayakkabı bağcıklarına takılarak kullanılan mücevher koleksiyonunu piyasaya çıkardı. Tasarımlar arasında markanın öne çıkan figürlerinden göz ve yıldızlar dikkat çekerken, harf seçenekleri de öne çıkıyor. Bu tasarımlar, sneaker’ları kişiselleştirirken dikkatleri de ayakkabılara çekiyor.

Hasır çantalara renkli dokunuş

Hasır çantalara renkli dokunuş