Cumartesi Hüseyin Badem ve Firuzan’la üçüncü macera

Hüseyin Badem ve Firuzan’la üçüncü macera

01.02.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bu hafta gösterime giren “Eyyvah Eyvah 3”, gişede çok başarılı bir serinin parçası. İlki 2.5 milyon, ikincisi ise yaklaşık 4 milyon izleyiciye ulaşan serinin üçüncü filmi de ana kadrodan taviz vermeden yoluna devam ediyor.

Hüseyin Badem ve Firuzan’la üçüncü macera

Yönetmenliğini Hakan Algül’ün, senaristliğini ve başrolünü Ata Demirer’in üstlendiği filmde diğer başrolde yine Demet Akbağ var. Oyuncu kadrosuna yapılan en önemli ekleme ise önemli bir rolde karşımıza çıkan Serra Yılmaz.
Müjgan’dan (Özge Borak) bir çocuğu olan Hüseyin Badem (Ata Demirer) klarnet çalarak ve zorlanarak ailesini geçindirmeye çalışır. Arkadaşı şarkıcı Firuzan (Demet Akbağ) ise İspanyol lakaplı adamla (Teoman Kumbaracıbaşı) aşk yaşayıp kariyerine devam etmektedir. İkisinin de sorunları onları Hüseyin’in yaşadığı Geyikli’de buluşturacaktır. Burada bir uluslararası festival düzenlenecek olması işleri daha da karıştırır.

Özenli bir devam filmi
“Eyyvah Eyvah 3” sinemadaki çoğu
seri gibi ilerledikçe ilkinin seviyesini tutturmakta zorlanıyor. Birinci filmde
ilginç gelen karakterler ve buluşlar, serinin sonraki halkalarında aynı eğlenceyi vaat edemeyebiliyor. Üçüncü film de bu durumdan muzdarip. Ancak bu durum serinin yapım, oyunculuk ve senaryo seviyesi olarak izleyicisine saygı duymadığı anlamına gelmiyor. “Eyyvah Eyvah 3” özenli, ana akım yerli film izleyicilerini
ve seriyi sevenlerin beklentilerini karşılayabilecek bir devam filmi.