Cumartesi “İftara bekleriz”

“İftara bekleriz”

27.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ramazanın gelmesiyle birlikte pek çok mekan pidesinden sucuk ızgarasına, kuzu tandırından güllacına zengin ve lezzetli iftar menüleri hazırladı. Birkaç seçenek...

“İftara bekleriz”

Kuzu incikten şerbete

Haberin Devamı

The İstanbul Edition’da çorba, paçanga böreği gibi ara sıcaklar, içli köfte, fırında kuzu incik gibi yemeklerle şerbet ve tatlının olduğu set menünün fiyatı 125 TL.

Boğaz’a karşı iftar
Boğaz manzarası eşliğinde iftar yapmak isteyenler için The Market ıspanaklı, pastırmalı pideden salata çeşitlerine, dinlendirilmiş T-bone’dan Acem kızı çorbası ve yaprak ciğere pek çok seçeneğin olduğu iftar menüleri sunuyor. Limitsiz çay, kahve ve meşrubatın dahil olduğu iftar menüsü 120 TL.
Mantı da var balık da...
Hyatt Regency İstanbul Ataköy’deki Brizo Restoran’da deniz manzarası eşliğinde ızgara et ve balık seçeneklerinden kebaplara, hünkarbeğendiden mantıya farklı lezzetleri deneyebilirsiniz. Sınırsız çay
ve kahve ikramının olduğu
iftar büfesi kişi başı 75 TL.
Krokanlı güllaç
WOW Istanbul Hotel Mezzanine Restaurant’da iftariyelik, çorba, kebap ve tatlılardan şerbetlere birçok lezzet var. Elvan kız çorbası, divanı hümayun helvası, demirhindi şerbeti, krokanlı güllaç bunlardan bazıları. İftar kişi başı 59 TL.
Hatay lezzetleri
Raffles İstanbul Zorlu Center’daki Rocca Restaurant’ın fasıl müziği eşliğindeki iftar menüsünde soğuk-sıcak başlangıçlar, çorba, iftariyelikler, turşu, peynir ve böreklerin olduğu açık büfe ile ana yemek ve tatlılar sunuluyor. Ayrıca Hatay lezzetleri, dondurma ve et bölümleri de var. Tüm meşrubatların dahil olduğu menü kişi başı 145 TL.
Türk mutfağından özel yemekler
Sofra London, iftar için iki farklı menü sunuyor. Ana yemek olarak dana köfte, hünkarbeğendi gibi seçeneklerin olduğu menü
95, kuzu fileto, levrek ızgara gibi alternatiflerin olduğu ikinci menü 120 TL. Baklava ve güllaç menülerdeki tatlılar.
Kendi menünüzü oluşturun
Yedi farklı menünün yanı sıra müşterilerine kendi menülerini oluşturma fırsatı veren Avantgarde Collection Levent otelinde, bir meşrubatın dahil olduğu çorba, zeytinyağlı çeşitleri, ana yemek ve tatlıdan oluşan iftar menüleri 90 TL.