Cumartesi İki yıldır üzerinde çalışıyor

İki yıldır üzerinde çalışıyor

23.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bozlu Art Project Nişantaşı, yeni sezonu 22 Ekim’e kadar devam edecek Server Demirtaş’ın “Hayal Makinesi” isimli sergisiyle açıyor.

İki yıldır üzerinde çalışıyor

Taze açılıyor

Haberin Devamı

İki yıldır üzerinde çalışıyor

Bozlu Art Project Nişantaşı, yeni sezonu 22 Ekim’e kadar devam edecek Server Demirtaş’ın “Hayal Makinesi” isimli sergisiyle açıyor. Demirtaş’ın iki yıldır üzerinde çalıştığı ve bu yıl Contemporary İstanbul’da büyük ilgi gören “At” isimli hiperrealist heykelinin de yer alacağı sergide; kinetik heykellerinde mekanik kurgunun ötesinde öznenin ruh halini ve iç dünyasını yansıtmak amaçlanıyor.

MUTLAKA GÖRÜN

Türkiye’deki ilk sergisi

Sevil Dolmacı Art Consultancy, İtalyan sanatçı Loris Cecchini’yi “Seed Syllables” adlı sergisiyle 2 Kasım tarihine dek Narmanlı Apartmanı’ndaki galerisinde ağırlıyor. Sergi sanatçının Türkiye’deki ilk sergisi olma özelliği taşıyor. Sergide sanatçının heykel ve yerleştirmeleri yer alıyor.

Haberin Devamı

BİTMEDEN YETİŞİN

Geçişken kimlikler

Space Debris direktörü Seyhan Musaoğlu ve exhibist magazine direktörü Anna Zizlsperger’in düzenledikleri “trans-ID” sergisi, heykel, yerleştirme, çizim, fotoğraf, video işleri, ses sanatları ve performans barındıran bir seçki sunuyor. Sergi, Ermeni Kilisesi Surp Yerrotutyun’un tarihi binasında 15 Ekim’e dek sürecek.