Cumartesi İndirimden doğru yararlanın

İndirimden doğru yararlanın

12.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

İndirimden doğru yararlanın

Gittikçe düşen fiyatlar iştah kabartıcı olsa da indirimde stratejik davranmak ve doğru parçaları seçmek gerekiyor. İşte hem bu sezonun modası olan hem de uzun süre hayatınızda kalabilecek parçalarla indirimden maksimum yararlanma rehberi.

Haberin Devamı

KIŞ ÇİÇEKLERİ

İndirimden doğru yararlanın

Bugüne dek indirim önerilerinde okuduğunuz “Düz, siyah elbiselere yatırım yapın” gibi önerileri unutun deriz. Çünkü yaz kış fark etmiyor, moda dünyası çiçek desenlerinden vazgeçmiyor. Siyah, koyu mor gibi fonlar üzerinde açan kış çiçekleri, hem şimdi hem de gelecek kış giyebileceğiniz en doğru stil hamlesi.

KISA VE EMİN ADIMLAR

İndirimden doğru yararlanın

Her kıyafete uyum sağlayarak aniden çıkan toplantı ve davetlerde hem sizi kurtaracak hem de rahat yürümenizi sağlayacak bir çift ayakkabı ya da bot almak için bundan iyi zaman yok. 2019 kış podyumlarında Erdem, Tom Ford gibi tasarımcıların yorumuyla karşımıza çıkan minik topuklar tüm bunları vadediyor.

FRANSIZ AKSANI

İndirimden doğru yararlanın

Parizyen stilin olmazsa olmazlarından Fransız bereleri, bu kış ikinci altın çağını yaşıyor. Hazır fiyatlar düşmüşken polyester olanlar yerine yünle tasarlanan modellere göz atmanızı ve ömür boyu kullanabileceğiniz bir şapkaya yatırım yapmanızı öneririz. Bu küçük dokunuşla kış gardırobunuz anında güncellenecek.

Haberin Devamı

O ZAMAN RENK!

İndirimden doğru yararlanın

Podyumda, ünlülerde, vitrinlerde görüp “Bana yakışır mı” diye düşündüğünüz rengarenk deri paltoları almak için indirim dönemi doğru zaman. Zira bu paltoların herkese yakışacak bir rengi var ve şimdi alıp ilkbaharda giymek için çok uygunlar. Cesur bir seçim yapmaya hevesiniz varsa turuncular, morlar; biraz daha klasik kalmak istiyorsanız bordolar sizi bekliyor. Hem de yarı yarıya düşen etiket fiyatlarıyla.

SICAK DOKUNUŞ

İndirimden doğru yararlanın

Gardırobunuzdaki siyah ve gri kazakları bir kenara ayırın; işlemeleri, renkleri ve desenleriyle göz alan modellere şans tanıyın. Mağazalardaki sezon stokları tükenmeye başlamış olsa da kışın bitmesine daha çok var! Hem eteklerle hem de pantolonlarla giyebileceğiniz yün kazaklar giyinirken size zaman kazandırıp güne neşeyle başlamanızı sağlayacak.

- Halihazırdaki kıyafetlerinizle uyumlu parçaları seçin. Örneğin “Hazır indirimdeyken alayım, bir de buna uygun etek alırım” düşüncesiyle alacağınız bir kazak indirimden kârlı değil zararlı çıkmanıza sebep olur.

İndirimden doğru yararlanın

- Önerdiğimiz günlük parçalar dışında, gece elbisesi almak için de ideal bir dönem. Önünüzdeki düğünleri ya da şık davetleri göz önünde bulundurarak normalde fiyatı çok yüksek olan gece elbiselerini stoklayabilirsiniz.

Haberin Devamı

- Gittikçe düşen fiyatlardan anbean haberdar olmak için sevdiğiniz markaların e-bültenlerine üye olun. İndirim uyanıklığı sever!

- Çılgın kalabalıkları atlatmak için alışveriş merkezlerine açılış ya da kapanış saatlerine yakın zamanlarda gidin, deneme yapmaya üşenmemek için kolayca giyip çıkarılabilen kıyafetler ve rahat ayakkabılar giyin (mesela külotlu çoraplardan ve tulumlardan uzak durun) denediğiniz kıyafetlere bulaşmaması için ağır makyaj yapmayın, yanınızda ağır çanta taşımayın.