Cumartesi İndirimden ne alsak?

İndirimden ne alsak?

13.07.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Alışveriş için en güzel dönem... İndirimler sayesinde hem trendleri uygun fiyata yakalamak hem de sonbahara yatırım yapmak mümkün

İndirimden ne alsak

Yüzde 30, yüzde 50, yüzde 70... Mağazaların vitrinlerinde rengarenk etiketler belirmeye başladı. Tabii “İndirimden ne almalı?” sorusunu da beraberlerinde getirerek. Peki bu sorunun cevabı hangisi olmalı? Sezon başından beri fiyatının düşmesini beklediğiniz o ayakkabı mı, yoksa her zaman giyeceğinizden emin olduğunuz elbise mi? Aslında indirim dönemini hasarsız atlatmak ve tüm bunlar arasında orta yolu bulmak çok zor değil. Seçtiğimiz bu 10 parçayı ya da benzerlerini şimdi alıp sonbaharda da giyebilirsiniz. Hem de sezon trendlerinin gerisinde kalmadan.

Haberin Devamı

İndirimden ne alsak

Mango elbise, 74.99 TL

Leopar

Modası geçmiyor
Vahşi hayvan desenleri son birkaç sezondur hiç olmadığı kadar hayatımızda. Şimdilerde sandaletlerle giyebileceğiniz bir leopar desenli elbiseyi havalar soğuyunca opak çoraplarla kombinleyebilirsiniz.

Sırt çantası

Kaçamaklar için...
Sırt çantalarıyla artık turist ya da öğrenci gibi değil, havalı görünebilirsiniz. Artık podyumlarda daha sık karşımıza çıkan sırt çantaları hafta sonu kaçamakları için de ideal. İndirimde kaçırmayın.

Babet

Adım adım sonbahar
Sandaletlerden sonbahar ayakkabılarına geçerken orta yolu babetler buluyor. Klasik renklerden sıkıldıysanız indirim tercihinizi renklilerden yana kullanabilirsiniz.

İndirimden ne alsak

Mavi Jeans’ten yelek, 69.90 TL

Jean yelek

Haberin Devamı

Eski dostumuz
Sezonlar arası geçişin ve serin yaz akşamlarının en büyük kurtarıcılarından jean yelekler bu sezona hızlı bir giriş yapmıştı.
En güzel taraflarıysa hemen hemen her şeyle uyum sağlıyor olmaları.

ŞAPKA

Renkli büyük bir şapka ile hem sezonu yakalayabilir hem de ömürlük bir aksesuara sahip olabilirsiniz.

Rüzgarlık

Onsuz bahar geçmez
Şanslıyız ki ilkbaharda başlayan sezon sonbahar için de seçenek sunuyor. Lacivert bir rüzgarlık hayat boyu giyilir. İndirimde erkeklerin kaçırmaması gereken ürünlerden...

İndirimden ne alsak

An Original Penguin Bermuda şort

Bermuda

Klasikler de indirimde
Klasik bermudaları hem loafer’larla hem de spor ayakkabılarla giyebilirsiniz. Büyük cepli modelleri tercih etmekte fayda var.

Aksesuar

Işıldamanın en kolay yolu
Çarpıcı görünmenin en pratik yolu iddialı takılar... Yaz gecelerinde avize küpelerle ışıldayabilirsiniz. İndirim döneminde aksesuarlara yaptığınız yatırım sizi yarı yolda bırakmaz.

ŞAL

Desen etkisi
Boynunuza, saçınıza ya da çantanızın sapına takabileceğiniz rengarenk bir şalın dönemi olmaz.

İndirimde akıllı alışveriş için ipuçları

* Alışverişe çıkmadan önce ihtiyacınız olanları ve yenilenmesi gereken parçaları iyi belirleyin.
* Bir kıyafeti alıp almamak konusunda kararsız kaldıysanız, bu “almasanız da olur”
anlamına gelir.
* İndirim oranının fazlalığı sizi yanıltmasın. 3 bin liradan 1200 liraya düşen bir çanta gerçekten fırsat olabilir. Tabii
o son fiyata ayıracak bütçeniz gerçekten varsa.
* Alışverişe giderken kolay çıkarılıp giyilebilen bir elbise ve babet tercih edin. Böylece deneme yapmaya üşenmez ve üzerinize olmayan bir şey alma ihtimalinden uzak durmuş olursunuz.