Cumartesi İnternetten ilginç hediye buldum!

İnternetten ilginç hediye buldum!

18.10.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Sevgilinize hep aynı hediyeleri almaktan sıkıldınız mı? www.buldumbuldum.com’dan alacağınız spa ışıkları ya da uzaktan kumandalı dev tarantula tam size göre

İnternetten ilginç hediye buldum

Güçlü Gökozan 22 yaşında bir üniversite öğrencisi. Bir süre önce; doğumgünleri ve özel günler yaklaştığında hediye olarak hep bluz, gömlek almaktan bıkanların kıvranmaya başladığını, oysa ilginç eşya ve oyuncakların, akılda kalıcılıklarıyla anlamlı hediyelere döndüştüklerini görüyor. Türkiye’de bir açık olduğunu görünce de birbirinden ilginç ürünleri ithal etmeye başlıyor.
Çoğunluğu yalnızca eğlence amaçlı olsa da ürünlerin bazıları aynı zamanda işlevsel. Örneğin çocuklara özel eğlenceli çatal-bıçak setleri ya da kapıların açık kalmasını sağlamak için üretilen plastik “Kapıcı Macit” gibi... Bunun dışında; partilerde içeceklerin karışmaması için üretilmiş komik bira şişesi etiketleri, rögar kapağı şeklinde paspas, buzdan shot bardağı yapabilmek için üretilmiş kalıplar ya da puro görünümlü kalemler ilgi çekebilir.
Site adını, suyun kaldırma kuvvetini keşfeden Arşimet’in “Buldum, buldum!” haykırışından alıyor. Gökozan sitedeki ürünleri keşfedenlerin de aynı şevkle heyecanlanacaklarını düşünüyor.

Porof. Zihni Sinir icatları da satılıyor
Yurtdışından ithal ettiği ürünlerin yanında buldumbuldum.com’da Porof. Zihni Sinir icatları da satışa sunuluyor. Sitede satılan ürünlerin yurtdışındaki firmalardan sipariş edilmesi halinde en aşağı 30-40 YTL kargo ücreti ödemek zorunda kalındığını hatırlatan Gökozan, kendi sitesindeki ürünlerin fiyatlarını yurtdışı fiyatlarıyla aynı tutmaya çalıştığını belirtiyor. Ürünleri siparişten itibaren en geç iki gün içerisinde sahiplerine ulaştırdığını vurguluyor.