Cumartesi İşi Noel Baba’ya bırakmayın

İşi Noel Baba’ya bırakmayın

26.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yeni yılda sevdiklerinize alacağınız hediyeleri henüz seçmediyseniz bu son hafta sonunu iyi değerlendirin

İşi Noel Baba’ya bırakmayın

Klasiklerden

-Kiğılı’da cüzdan, kol düğmesi, kravat, papyon gibi birçok erkek aksesuarı var. Kravat fiyatları 29 ile 99 TL arasında değişiyor..

-Birçok markanın aksesuar ve kıyafetlerini bir arada sunan Edwards’ta cüzdan ve çantalar ile eldivenler öne çıkıyor. Eldivenin
fiyatı 405 TL.

- Emporio Armani’nin kadın aksesuar koleksiyonunda kırmızı rengin ağırlıkta olduğu kürk detaylı ve çizgili çantalar ile gece çantaları var. Kırmızı çanta 2.303 TL.

Teknoloji düşkünlerine

-Shopigo.com’da Jarre markalı kuru kafa şeklinde, renkli hoparlörler var. Akıllı telefon, tablet ve diğer müzik oynatıcılarla uyumlu ve şarj edilebilir bataryaya sahip kırmızı hoparlörün fiyatı 425 TL.

-Samsung Electronics’in akıllı saati
Gear S2 döndürülebilir çerçeveye ve müzik dinleme, harita, e-posta gibi işlevlere sahip. İki modeli olan saatin fiyatı 899 ile 999 TL arasında değişiyor.

-Apple TVsunduğu oyunlar ve uygulamalarıyla daha kişisel ve farklı bir televizyon deneyimi vâdediyor. Televizyon ve film izlemek haricinde tabletteki görüntüleri ekrana aktarmayı da sağlayan 32 GB Apple TV 629 TL.

Yılbaşı sepetleri

-Mövenpick Hotel İstanbul’unüç farklı yılbaşı sepetinde çikolatalar, Noel kurabiyeleri gibi ürünler var. Ayrıca zeytinyağı, ithal peynir, reçel, kahve gibi ürünleri de içiren gourmeT sepetin fiyatı 750 TL.

-Le Pain Quotidienüç farklı yılbaşı sepeti sunuyor. Doğal meyve reçelleri, çaylar, zeytinyağı, Noel kurabiyesi gibi ürünlerin olduğu sepetlerden orta boy sepetin fiyatı 185 TL.

-Divan Pastaneleri’nin sekiz farklı yılbaşı sepetinde çikolata, lokum, gümüş kaplama tepsi, kadeh, kahve fincanı gibi ürünler var. Charlotte sepetin fiyatı 870 TL.

-Eataly’nin beş farklı yılbaşı paketinden Bella Vita zeytinyağı, fesleğenli makarna sosu, yaban mersini marmeladı ile biscotti, kahve gibi ürünler içeriyor. Fiyatı 130 TL.

Sportiflere...

-The North Face’in polar koleksiyonu kışın soğuğa karşı korurken canlı renk seçenekleriyle spor şıklık vâdediyor. Poların fiyatı 319 TL.

-Decathlon’da mont, pantolon, eldiven ve bere gibi kış sporları aksesuarları ve kıyafetleri var. Quechua marka yeşil kadın montunun fiyatı 144.95 TL.

-PUMAIgnite Pwrwarm spor ayakkabısı kışın soğuk havada spor yaparken kolaylık sağlıyor. Fiyatı 449 TL.

Hobisi olanlara

-Dokunmatik ekranlı, internetten indirilen desenleri ve fotoğrafları işleme olanağı sağlayan Singer dikiş makinesi 699 TL.

-Nezih’te mandalalar ve büyükler için boyama kitapları var. “Yenı Yıl Desenleri” boyama kitabının fiyatı 20 TL.

-Shopigo.com’dayer alan Fujifilm mavi instant fotoğraf makinesi anında fotoğraf çekmenizi sağlarken kolay kullanım imkanı sunuyor. Fiyatı 275 TL.

Çocuklar için

-Samsonite’ın Disney by Samsonite koleksiyonunda Minnie Mouse, Olaf ve Darth Vader figürleriyle süslü çantalar var. “Star Wars” tekerlekli okul çantası 449 TL.

-Trump Alışveriş Merkezi’ndeki, çocuklar için 40’dan fazla meslek ünitesinin yer aldığı KidzMondo’ya bir yıllık sınırsız giriş hakkı tanıyan KidzVIP Card, Kidzmondo rozeti ve kupasından oluşan yılbaşı paketi 199.90 TL.

-Legoland Discovery Centre İstanbul’daki LEGOmağazasında Noel Baba, evi ve geyikleri gibi birçok figür içeren yılbaşı temalı lego seti var. Fiyatı 219.90 TL.

Bakımlı olanlara...

-Braun’un yüz epilatörü ve temizleme cihazı bir arada olan Braun Face 832e modeli hassas fırça, peeling fırçası ve makyaj süngeri gibi içerikleriyle cilt bakımınıza yardımcı oluyor. Fiyatı 289 TL.

- Olive Farm’ın yeni yıl paketlerinde zeytinyağlı el kremi, şampuan, saç kremi, organik Ayvalık zeytinyağları gibi birçok ürün var. Ayrıca kendi paketinizi de oluşturabiliyorsunuz. 200 ml zeytinyağlı şampuan 30, saç kremi
33 TL.
- Vertus gerçek 24 ayar altın pulları içeren XXIV Carat Gold, Rose Morocco gibi 11 çeşitle uniseks parfüm sunuyor. Fas gülü notalarına sahip 200 ml Rose Morocco parfümün fiyatı 450 ile 650 TL. arasında değişiyor.

Mutfak SEVERLERE

-Crate and Barrel’da yemek tabakları, kek tabakları, servis kaseleri ile yılbaşına özel desenlerle süslü pancake tavaları ve kek kalıpları var. Kar tanesi pancake tavası 135 TL.

-Starbucks’ta altın rengi, kırmızı ve beyaz tonların ön planda olduğu yeni yıl temalı kupalar ve termoslar satılıyor. Kupanın fiyatı 22.5 TL.

-English Home’da kırmızı ve beyaz tonların ağırlıkta olduğu çay, kahve setleri, tepsiler, kupalar ve servis tabakları var. Tepsi 39.99, ikili fincan 23.49 TL.