Cumartesi Kahvaltıda baş başa

Kahvaltıda baş başa

09.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yarın annenizi çok güzel bir kahvaltı sofrasında ağırlayabilir ve güne lezzetli bir başlangıç yapabilirsiniz. Seçenek bol!

Kahvaltıda baş başa

Annelerine özel hediye hazırlayacaklar

Haberin Devamı

KemerCountry Hotel’in çim alanında düzenlenen kahvaltı saat 9.00-14.00 arasında. Organizasyonda anneler güne özgü lezzetleri tadarken çocuklar da annelerine özel hediyeler hazırlayıp yarışmalara katılabilecekler. Kahvaltı kişi başı 49, 5-12 yaş 24 lira, 0-5 yaş ücretsiz.

Canlı yemek şovları

Renaissance Polat İstanbul Hotel Daphne Restaurant’da 10.00-14.00 arasında börekler, kekler, canlı yemek şovları ve kahvaltılık çeşitlerinin olacağı Anneler Günü brunch’ı düzenlenecek. Brunch kişi başı 69 lira, 0-6 yaş ücretsiz, 7-12 yaş yüzde 50 indirimli.

farklı yörelerden ÜRÜNLER

Lacivert’in saat 10.00-14.00 arasındaki brunch’ında Konya, Van gibi yörelerden gelen peynir çeşitleri, reçel, börek ve tatlılar var. Sokak lezzetleri ve yöresel lezzetler gibi konspetleri de olan mekanda brunch kişi başı 100 TL.

Haberin Devamı

terasta bir sabah

WyndhamGrand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in terasındaki Ouzo Roof Restaurant ve Remina Restaurant’da saat 11.00-15.00 arası “Akdeniz sentezi” temalı brunch olacak. Ücret Ouzo’da 80, Remina’da 70 TL.

serpme kahvaltı

Kadıköy’deki 360 East Moda
10.00-15.00 saatleri arasında serpme kahvaltı sunuyor. Kahvaltı sonrasında ise program Amsterdam’ın ünlü kabare sanatçısı Shai Shahar’ın canlı müzik performansıyla devam edecek. Brunch kişi başı 55 lira, 0-6 yaş ücretsiz.

çocuklara pasta kursu

AnnelerGünü’nde Mövenpick Hotel İstanbul, AzzuR Restaurant’da 12.00-15.00 arası brunch var. Çocuklar ise bu sırada pasta süsleme kursuna katılabilecek. Brunch kişi başı 111 lira.

Geleneksel tatlar

THE GRAND Tarabya
The Brasserie Restaurant’da canlı müzik eşliğindeki brunch’ta omletten pankeke, gözlemeden rizottoya hatta et ve balık çeşitlerine zengin bir menü var. Tatlı büfesinde ise cezerye, pestil, helva ve pişmaniye gibi geleneksel tatlar bulunuyor. Brunch
kişi başı 220 TL.

Ekmek arası künefe!

KahwetFaIruz’da saat 11.00-15.00 arasında mereng yumurtadan Lübnan kahvaltısını zenginleştiren ekmek arası künefeye kadar lezzetli tatlarla donatılmış bir kahvaltı masası var. Mekana özel cupcake de anneler için hediye. Sınırsız çaylı kahvaltı kişi başı 28 TL.

Haberin Devamı

Akşam yemeğinde buluşalım!

İtalyan mutfağı

Mezzaluna’da odun fırınında pişirilen pizza, İtalyan mutfağının vazgeçilmezi makarna ve tiramisu tercih edilebilir.

Rizottodan ravioli’ye

Fiamma Restaurant&Bar, Akdeniz lezzetlerinden özel bir menü hazırladı. Menüde ev yapımı ravioli’den kuşkonmazlı rizottoya, deniz levreğinden ıspanaklı pudinge birçok lezzet var.
Menü kişi başı 115 TL.

Özel menü

Rudolf’ta “Anneler Hayatımızın Güneşidir” menüsünde İskenderun karides kokteyli, Çanakkale kuzu sırtı gibi lezzetler olacak. Menünün fiyatı 175 TL.