Cumartesi Karaktere göre düğün

Karaktere göre düğün

28.02.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

Avangard gelin

Karaktere göre düğün






Uyumsuz evlilik olmaz. Demek istediğim karı-koca uyumu değil tabii, o konu beni aşar. Anlatmak istediğim; siz, düğün organizasyonu, gelinliğiniz (veya giydiğiniz elbise), pasta ve bahçenin birbirine uyumu.
Madem ki evet dediniz ya da dedirttiniz, ikincil konu düğün olur hep. Aslında aklınız varsa düğünü ve misafirlerin elini tek tek sıkma prosedürlerini boş verirsiniz ama madem ki buna da evet dediniz, buyurun bakalım asıl önemli kararlara..
Öncelikle karar verilecek şey, nasıl bir tip olduğunuz: Romantik, asi, şatafatlı, kibar veya durgun... Çünkü biliyoruz ki güzel olan her şey kendi içinde uyumlu olandır (Tema bunun için icat edilmiştir ve halen gelişmektedir). Kişiliğinize aykırı bir davet tipini, bayılsanız da organize etmeyin. Her detay size benzemeli, sizin gibi olmalı.

Pembe turmalin yüzük harika olur
Eğer romantik bir zevkiniz varsa, bir bahçede veya çiftlikte de evlenebilirsiniz. Açık havada bir yaz gecesinde rengarenk çiçek desenli kağıt lambalar nefis bir ışıklandırma elemanı olacaktır (www.heykookla.com). Hafif ve romantik, "country" tarzı krem rengi bir gelinlik giyip çiçek motifli elmas, antika bir avize küpe takıp; elinize yasemin, lavanta ve sarmaşıklardan oluşan bir buket alabilirsiniz. Evlilik yüzüğünüzü siz seçiyorsanız ne âlâ yoksa bir arkadaşınız müstakbel eşinize fısıldayabilir: "Pembe turmalin harika bir seçim olur!" Çiçekler içinde bol pembeli bir pasta da gayet uyumlu -ve eminim lezzetli- olacaktır. Yüzükleri taşıyacak olan küçük yeğeniniz Ralph Lauren veya Laura Ashley tarzı çiçekli bir elbise giyer, hatta forsunuz varsa misafirlerinizin de giyeceklerine karışırsınız: Pembe, beyaz veya lavanta olsun mesela.




"Sahil Güvenlik" dizisinin yıldızı Carmen Electra
kocasıyla da, düğünüyle de avangard bir seçim yapmış!



Türkiye'de son zamanlarda kır düğünleri çok moda oldu. Merve İldeniz de kocası Serdar Önal'la bir kır düğünü yapmıştı. Kilyos sahili ve Büyükada'daki bahçeler kır düğünleri için ideal olacaktır.
"Friends" dizisinin sempatik oyuncusu Matt Le Blanc ve eski model Melissa McKnight romantik bir düğünle Kaui'de bir sahilde evlenmeyi seçtiler.





Mermerci ailesinin kızı Tansa Mermerci klasik evlilik törenlerini tercih edenlerden. Bu tarz gelinlikler için Yıldırım Mayruk veya Vural Gökçaylı doğru adres olacaktır.