Cumartesi Kemer’de etkinlik dolu hafta sonu

Kemer’de etkinlik dolu hafta sonu

05.05.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kemer Country & Golf Club’da bu hafta sonu yine hareketli geçecek. Mart ayında başlayan 2012 Kış Binicilik Festivali’nin final ayağı bugün ve yarın koşulacak.

Kemer’de etkinlik dolu hafta sonu

Haliç Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen ve herkesin katılımına açık olan etkinlik cumartesi ve pazar 10.00-19.00 arasında devam edecek. Kemer Country & Golf Club’ın açık manejinde koşulacak final ayağı hem bu sporla ilgilenen hem de güneşli bir bahar gününü doğayla iç içe geçirmek isteyenlerin ilgisini çekecek cinsten. Festivalin cumartesi akşamı gerçekleşen partisinde ise Barbaros sahneye çıkacak.
Çocuklarıyla birlikte eğlenceli bir pazar günü geçiririken aynı zamanda sosyal sorumluluklarını da yerine getirmek isteyenler için uygun bir alternatif olan ER-DO-DER Çocuk Şenliği ise yarın. KG&CC ve Erken Doğan Bebekleri Yaşatma Derneği işbirliği ile yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen şenlikte eğlenceli ve sürprizler yer alıyor. Gelenekselleşmesi hedeflenen şenlikte yemek standları, oyun alanları ve pony turları olacak ve bilet satışından elde edilecek gelir ER-DO-DER’e bağışlanacak. 11.30-18.30 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlik ile ilgili ayrıntılı bilgi ve bilet temini için (0212) 239 70 10 numaralı telefonu arayabilirsiniz.