Cumartesi Melekten dedektiflik oyunu önerisi

Melekten dedektiflik oyunu önerisi

11.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Victoria’s Secret’ın meleklerinden Sara Sampaio Sevgililer Günü hediyesi arayan erkeklere partnerlerinin dolabında bir dedektiflik oyunu oynamalarını öneriyor

Melekten dedektiflik oyunu önerisi

Victoria’s Secret’ın 26 yaşındaki meleği Sara Sampaio’yu, her yıl düzenlenen dünyaca ünlü moda şovunun yanında Türkiye’de bir jean markasının reklamında Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte rol almasıyla tanımıştık. İstanbul’a aşina olan model meğer sıkı bir İstanbul hayranıymış. Sampaio, Victoria’s Secret’ın Sevgililer Günü için hazırladığı lansman öncesinde modellik hikayesinden spor ve beslenme rutinine sorularımızı yanıtladı.

Haberin Devamı

İstanbul’a daha önce gelmiştiniz. Sizi en çok şaşırtan yanları ne oldu?

Zengin kültürü, iki kıtada bulunuyor olması...En ilgi çekici yanı insanları. Çok arkadaş canlısı ve misafirperverler. Ne zaman gelsem harika vakit geçiriyorum. İş sebebiyle birçok şehre gittim; hepsinin kendine özgü cazibeleri vardı ama İstanbul en beğendiklerim listesinde üst sıralarda.

Melek olma serüveninizi kısaca anlatır mısınız?

Modelliğe başladığım andan itibaren bir Victoria’s Secret meleği olmak hayalimdi. Önce marka için çalışmaya başladım, katalog çekimlerinde yer aldım, moda şovu için üçüncü denememde seçildim. İkinci şovumdan sonra da melek olmaya hak kazandım. Çok çalışmayı gerektiriyor ama harika bir deneyim.

Haberin Devamı

Meleklerden biri olmak hayatınızı nasıl değiştirdi?

Bir marka oluyorsunuz, insanlar sizi tanıyor. En önemlisi de sesinizi duyurabiliyor ve bu popülerliği yardım amaçlı kullanabiliyorsunuz.

“Podyumdaki hislerim tarifsiz”

O podyumda ilk kez yürürken ne hissettiniz?

O anki hislerimi tarif edecek kelime yok. İnanılmaz mutlu ve heyecanlıydım. Şeker dükkanına bırakılmış bir çocuğun mutluluğunu düşünün. Ben de öyleydim.

Meleklerle ilişkiniz nasıl?

Çekimler dışında da birlikte vakit geçirmeyi seviyoruz. Büyük bir aile gibi olduk artık.

Sıkı bir diyet ve egzersiz programı uyguluyorsunuz...

Programıma bağlı olarak haftada üç-dört gün pilates, direnç egzersizleri ve kardiyo yapıyorum. Her daim olabilecek en iyi fiziğe sahip olmamız gerekli, o yüzden sürekli sağlıklı besleniyorum. Pizza ve tatlı kaçamakları yapmayı seviyorum ama her şey kararında...

“Çantalara zaafım var”

Sevgililer Günü için hediye önerisi istesek?

Sevgilinize, eşinize hediye almadan önce onun dolabında gizli bir dedektiflik oyunu oynayın. Bedenini öğrenin, mağazaya gittiğinizde zorlanmayın. Unutmayın kadınlar her zaman iç çamaşırı ve parfümü çok sever. Tam onun bedenine göre bir iç çamaşırıyla gönlünü kazanabilirsiniz. En sevdiği çiçeği, tatil adresini, rengi kafanızda canlandırıp bunlara uygun bir parfüm alabilirsiniz.

Stilinizi nasıl tanımlıyorsunuz?

Haberin Devamı

Rahat ama aynı zamanda seksi olmayı da seviyorum. Güzel bir siyah kot pantolon, şık bir deri ceket ve topuklu ayakkabı olmazsa olmazlarım. Bu parçaları her şeyle kombinleyebiliyorsunuz. Ama genelde çantalara para harcamayı seviyorum.Kesinlikle bir çanta zaafım var diyebilirim.