Cumartesi Miniklerle hafta sonu

Miniklerle hafta sonu

03.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Çırağan Palace Kempinski’nin Laledan restoranında 4, 11 ve 18 Aralık’ta brunch’ın ardından çocuklar Çırağan şefleriyle kurabiye yapacak.

Miniklerle hafta sonu

Çocuklar şeflerle kurabiye pişiriyor

Çırağan Palace Kempinski’nin Laledan restoranında 4, 11 ve 18 Aralık’ta brunch’ın ardından çocuklar Çırağan şefleriyle kurabiye yapacak. Kurabiyelerin pişmesini beklerken Noel Baba’nın kendilerine vereceği hediyeleri alacak (Pazar günleri brunch kişi başı 135 TL; 0-5 yaş ücretsiz, 6-12 yaş çocuklar % 50 indirimli)

Haberin Devamı

Siz okudukça onlar da okuyacak

1 Mayıs 2012’ye kadar sürecek yeni kampanya şöyle: Napolyon.com üyelerinin kendilerine gelecek e-postaları okuma, facebook’ta paylaşma vs. yoluyla kazanacakları puanlar TOÇEV kumbarasında birikecek. Bu puanlar ile içinde 5 adet kitap bulunan paketler, maddi durumu yetersiz ama okumaya istekli çocuklara gönderilecek.

Çocuklara özel mücevher

B&G Store ve Molu Mücevher’in ortaklığında çocuklara özel tasarlanan mücevherleri B&G Store’un İstinye Park’taki mağazasında bulabilirsiniz.

Atölyeler yeniden

Yapı Kredi Yayıncılık’ın etkinlikleri bugünkü Kitap Okuma Atölyesi ile yeniden başlıyor.
8-12 yaş grubu tüm çocukların katılabileceği çalışmada “Boyacının Penguenleri” okunacak.

Haberin Devamı

Piyanoyla eğitim

6-36 ay arası bebeklere özel Fisher-Price eğitici piyanosu bebeklerin algılarını ve öğrenme yeteneğini geliştiriyor. Tuşları
hem Türkçe hem de İngilizce konuşan piyanoyla bebekler kendi bestelerini yaparken İngilizce kelimeleri öğrenme şansı da buluyor.

Tasarımcılar aranıyor

Oyuncak bebek markası Moxie Girls 5-10 yaş arası modaya meraklı kız çocuklarının tasarımlarını yarıştırıyor. Go Girl dergisiyle verilen posterdeki ipuçlarını takip ederek “Moxie Kızı” üzerinde tasarımlarını yapacak olan kızlar çizimlerinin fotoğraflarını TTÇocuk’un Facebook sayfasına yükleyecek. En beğenilen tasarımın sahibi, o kıyafeti Panço’nun tasarımcılarıyla dikme fırsatı bulacak.

Avantajlı hediyeler

Yeni yılda çocuklarına, anne adayı yakınlarına hediye almak isteyenler birçok tanınmış markanın bulunduğu alışveriş sitesi limangoKIDS’in avantajlarından yararlanabilir. 0-13 yaş arası çocuk ve bebekler için limangokids’de yüzde 90’a varan indirimler var.

Yarış seven miniklere

Her hafta sonu ünlü bir AVM’nin misafirliğini yapacağı Flash&Dash araba yarışları bugün ve yarın 11.00-19.00 arasında Kemer Country Club’da arabaları ve yarışmayı seven babalar ile oğulları bekliyor.

Küçüklere indirimli turlar

Gazella Turizm, sömestr tatilinde çocuklarıyla Amerika turu yapmak isteyenler için “ihtiyacınız olan her şey dahil” paketli bir fırsat sunuyor. 21-30 Ocak arasında yapılacak tur çocuklara özel yüzde 40 indirim fırsatıyla gerçekleşecek. Tur
ücreti yetişkinler için 2 bin 390, çocuklar için 1.390 avro.