Cumartesi Moda dünyasından...

Moda dünyasından...

27.04.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galliano öğretmen oluyor. Sienna Miller, moda dünyasından koptu... İşte moda dünyasından son haberler

Moda dünyasından...

Moda dünyasından...

Haberin Devamı

Moda editörü Anna Dello Russo ve tasarımcı Karl Lagerfeld'in figürlerinden oluşan kolyelerin fiyatı 189 dolar.

Modanın yıldızları kolye oldu

Fransız aksesuar markası Defiles, moda dünyasının meşhur karakterlerinden kolye yaptı. Aralarında Marc Jacobs, Karl Lagerfeld ve Coco Chanel kolyelerinin de bulunduğu koleksiyon boticca.com’da 189 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Dolce&Gabbana'nın kurucuları Stefano ve Domenico’nun podyum selamları kolye oldu.

Vaktini modaya değil kızına harcıyor

Moda dünyasına olan yakınlığıyla tanınan Sienna Miller, kızı Marlowe dünyaya geldiğinden beri trendlerle ilgilenemediğini açıkladı. “Kızım doğdundan beri modaya ayıracak zamanım kalmadı. Modayı seviyorum ama bu konuda takıntılı değilim. Sabahları uyanıp ‘ne ikonum ama!’ demiyorum. Zaten her gece kendime ayıracak ancak iki saatim oluyor” dedi. Yine de son günlerde Miller’ın, sevgilisi Tom Sturridge ile birlikte Burberry reklamlarında yer alacağına dair dedikodular olduğunu da söylemeden geçmeyelim.

Haberin Devamı

Modanın duygularla ilişkisini anlatacak
DIor’daki kreatif direktörlük görevinden ayrıldığından beri ne yapacağı merak edilen John Galliano ders vermeye başlıyor. New York’taki moda ve tasarım okulu Parsons’da “Show Me Emotion” (Bana duygu göster) başlığıyla üç günlük seminer verecek olan tasarımcı, öğrencilere moda tasarımının duygularla olan ilişkisini anlatacak. Geçtiğimiz ay Londra’daki Central Saint Martins’de de derslere katılan ve öğrencilere tasarımları hakkında yorum yapan Galliano yoluna yalnızca öğretmenlik yaparak mı devam eder dersiniz?