Cumartesi Moda dünyasından...

Moda dünyasından...

13.07.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Berlin’e Türk modacı çıkarması... Chopard’ın “Lady Di” için yeniden tasarladığı mücevherler... Rihanna’nın ikinci koleksiyonu... Moda dünyasından son haberler...

Moda dünyasından...

İkinci koleksiyon daha tutkulu
RIhanna’nın River Island markası için hazırladığı ikinci koleksiyondan ipuçları gelmeye başladı. Tasarımlar üzerinde genç şarkıcıyla birlikte çalışan ekip, eylülde satışa çıkacak olan sonbahar/kış koleksiyonunun daha tutkulu olacağını söylüyor.

Haberin Devamı

Moda dünyasından...

Nazlı Bozdağ (soldaki) ve Nevra Karaca No.7 koleksiyonlarından...

Türk modası Berlin’de
Geçtiğimiz yıl Mercedes-Benz Fashion Week Berlin’de Zeynep Erdoğan, Burçe Bekrek ve Günseli Türkay ile başlayan İstanbul Next projesi devam ediyor. Berlin Moda Haftası’nda Future of Fashion Design başlığı ile yer alan projenin bu yılki konukları ise Aslı Filinta, Ece Gözen, Nazlı Bozdağ ve Nevra Karaca No.7 oldu.

DIana’nın mücevherleri
İsviçreli mücevher markası Chopard, sinemayla olan ilişkisini güçlendiriyor. Daha önce “Nine” (Dokuz) filmindeki oyuncuların mücevherlerini tasarlayan ve Cannes Film Festivali’nin kırmızı halı partneri olan marka, Naomi Watts’ın Galler Prensesi Diana’yı canlandırdığı filmin de mücevherlerini hazırladı.