Cumartesi Moda Mickey’den sorulur

Moda Mickey’den sorulur

20.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Büyük küçük herkesin sevgilisi olan Mickey Mouse bugünlerde 90’ıncı yaşını kutluyor, kutlamalara moda dünyası da katılıyor. İşte kıyafetten aksesuara uzanan pek çok seçenekle, onu stilinize dahil etmenin yolları.

Moda Mickey’den sorulur

Mickey Mouse’un modayla olan ilişkisi yeni değil aslında. 1928 yılında doğan ve tüm dünya için hem hayal gücünün hem de içindeki çocuğu kaybetmeme duygusunun sembolü haline gelen bu sevimli kahraman, yıllar boyunca Marc Jacobs’tan Jean Charles de Castelbajac’a kadar pek çok tasarımcıya ilham verdi, Sarah Jessica Parker, Beyonce gibi ikonların stillerini süsledi.

Haberin Devamı

Ancak bu yıl bir başka. Çünkü bugünlerde 90’ıncı yaşını kutlayan Mickey Mouse, yalnızca birkaç koleksiyonda değil, her yerde karşımıza çıkıyor. Sonbahar 2018 koleksiyonunu Disneyland Resort’ta tanıtan Opening Ceremony, yine sonbahar koleksiyonunda Mickey’li pek çok kıyafete yer veren Iceberg, gelecek yazın olmazsa olmaz aksesuarları arasına şimdiden Mickey’li çantaları da sokmayı başaran Gucci ve Disney ile işbirliği yaparak her stile hitap eden tasarımlar yaratan Levi’s, Vans, Swarovski, H&M, Zara gibi markalar… Kate Moss, Heidi Klum gibi efsane modeller Mickey’li kıyafetlerle poz veriyor, kırmızı şortu ve sarı ayakkabılarıyla gelmiş geçmiş en önemli popüler kültür ikonlarından olan neşeli fare, gardıroplarımıza da sızmayı başarıyor.

Haberin Devamı

Moda Mickey’den sorulur