Cumartesi ne var ne yok

ne var ne yok

25.07.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Müzik, sergi, etkinlik... Nerede ne var? Hepsinin yanıtı burada...

ne var ne yok

sergi
Kadının anatomisi Kadının düşünce ve ruhunu anatomisi ile birleştirip şekillendiren Uluhan Ataç’ın “Kadınlar III” adlı heykel sergisi, 2-14 Ağustos arasında Bodrum Yalıkavak Marina’da.  Tel: (0212) 296 08 76

Haberin Devamı

Yıl sonu sergisi
Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin yıl sonu sergisi Caddebostan Kültür Merkezi’nde.  Tel: (0216) 578 02 15

Genç sanatçılar bir arada
Genç sanatçılardan oluşan “Yaz 3” adlı karma sergiyi Ütopya Sanat Galerisi’nde gezebilirsiniz. Sergide Mümtaz Yener, Şemsettin Başkurt ve Nur Koçak gibi sanatçıların eserleri yer alıyor. Tel: (0216) 414 11 87

etkinlik
Çocuklar için atölye
İstanbul Modern 28 Ağustos’a kadar 7-12 yaş çocuklar için Yaratıcı Atölye Çalışmaları düzenliyor. Atölyede çocuklar resimden heykele uzanan çeşitlilikte sanat etkinliklerinde yer alacak. Tel: (0212) 334 73 00

Fotoğraf yarışması
İstanbul Fotoğraf Merkezi’nin düzenlediği “Aile ve Çocuk” temalı yarışmaya 31 Ekim’e kadar başvurabilirsiniz. Yarışma AÇEV’e katkı sağlamayı hedefliyor. Tel: (0212) 238 11 60

Haberin Devamı

müzik
Bir kez daha Cesaria Evora 
“Çıplak ayaklı diva” olarak bilinen dünyaca ünlü Cesaria Evora, 31 Temmuz saat 20.00’de Fenerbahçe True Blue’da. Biletix’teki biletler 60-150 TL arasında.

Slumdog’un Oscar’lı müziği geliyor
“Slumdog Millionaire” filminin aldığı en iyi film müziği Oscar ödülünü A.R. Rahman ile paylaşan Ravi Drums İstanbul’a geliyor. Drums, Feel The partileri kapsamında 28 Temmuz Salı gecesi Sortie’de. Biletler Biletix’te.

Süperstar ile Yıldızlı Gece
Ajda Pekkan Bodrum Yıldızlı Turkcell Geceleri kapsamında 21.15’te Bodrum Antik Tiyatro’da. Pekkan konserinde yeni çıkardığı single çalışması “Resim”in yanı sıra eski şarkılarını da içeren bir repertuvar sunacak. Biletler Biletix’te. Fiyatları 82, 107 ve 128 TL.

Göksel’le retro parti
Çamlıca Portakallı’nın düzenlediği retro parti Turkcell Kuruçeşme Arena’da. 28 Temmuz’da sahneye Göksel çıkacak. Geceye katılmak için üç adet Çamlıca Portakallı kapağı getirmek yeterli olacak.

Bodrum’da caz geceleri
Bodrum Casa Dell’Arte’de her çarşamba ve pazar Amerikalı caz sanatçısı Danielle Eva’yı dinleyebilirsiniz. Eva’ya gitarist Bilal Karaman eşlik edecek.

Alaçatı’da rock, soul ve funk
1 Ağustos’ta Otto Alaçatı’daki Jack Daniels partisinde Jack Seven Band çalacak. Grubun repertuvarında rock, soul, funk parçalar var. Parti 18.00’de başlayacak. Giriş ücretsiz.

Haberin Devamı

Funda Arar’dan fasıl
Funda Arar Turkcell Kuruçeşme Arena’da konser verecek. Sanatçı konserin ikinci bölümünde sahneye konservatuvardan arkadaşlarıyla birlikte oluşturduğu fasıl grubu ile çıkacak. Biletler Biletix’te.

Fatboy Slim ilk kez Türkiye’de
Bugüne kadar sekiz milyondan fazla albüm satan dünyaca ünlü DJ Fatboy Slim ilk kez Türkiye’ye geliyor. DJ, 1 Ağustos’ta Turkcell Kuruçeşme Arena’da olacak. Biletler Biletix’te. Ayakta 71.50, sahne önü 107.50 TL.