Cumartesi Ne var ne yok

Ne var ne yok

01.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Konser... Tiyatro... Gösteri...

Ne var ne yok

Konser

Haberin Devamı

Yoğun istek üzerine Sezen Aksu

“Sezen Aksu Akustik Band” konseri 5 Eylül Çarşamba 21.00’de bir kez daha Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde. Biletler Biletix’te 82.50-162 TL.

The Beatles grubu

Liverpool’daki Beatles festivalinden dönen grup Meat The Beetles 4 Eylül Salı 22.30’da Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde. Biletler Biletix’te 23.50 TL.

Melih Kibar-Çiğdem Talu şarkıları

Candan Erçetin, Erol Evgin ve Nükhet Duru 6 Eylül Perşembe 21.15’te Turkcell Kuruçeşme Arena’da Melih Kibar ve Çiğdem Talu şarkılarını seslendirecekler. Biletler Biletix’te 66-110 TL.

Cem Mansur yönetiminde

Toplum Gönüllüleri Vakfı çatısı altında faaliyet gösteren Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası, şef Cem Mansur yönetiminde 7 Eylül Cuma 20.30’da Aya İrini’de bir konser verecek. Biletler TOG’un sitesinde 10-40 TL.

Haberin Devamı

Dead Can Dance gecesi

Dead Can Dance’in 19 Eylül’deki konseri öncesi 7 Eylül 21.00’de Karga’da Dead Can Dance gecesi düzenlenecek. Etkinlik ücretsiz.

BU GECE

En güzel Yalın

Yalın son albümü “Sen En Güzelsin”den de şarkılar seslendireceği bir konserle bu akşam 21.00’de Turkcell Kuruçeşme Arena’da. Biletler Biletix’te 66-99 TL.

Tiyatro

Unutmaya çalışmak hatırlamaya yarar

Unutmaya çalışmanın yalnızca hatırlamaya yaradığını anlatan oyun “Bugün Aşık Olucam” 4-5-18 Eylül 20.30’da garajistanbul’da. Biletler Biletix’te 29.50-39.50 TL.

Gösteri

Pepee şarkı söyleyecek

Hakan Çanta bugün 10.00-19.00 arasında Palladium’da Beyblade, Hello Kitty ve Spider Man şovlarının yer alacağı, Pepee konseriyle bitecek bir gösteri hazırladı. Etkinlik ücretsiz.

YENİ ÇIKAN KİTAPLAR

Kızılderili Topraklarında Tehlike / Thilo
Hayykitap, çocukların ilgiyle takip ettiği “Bu Macerada Kahraman Sensin!” dizisine bir kitap daha ekledi. Thilo’nun yazdığı “Kızılderili Topraklarında Tehlike”yi okurken sayfadan sayfaya atlayacak, akıl yürüterek maceraya kendiniz yön vereceksiniz.

Aşkın En Güzel Tarihi / Dominique Simonnet
Konusunda yetkin dokuz isim “Aşkın En Güzel Tarihi”nde Dominique Simonnet’nin sorularını yanıtlıyor: “İlk İnsanlar tek eşli miydi? Roma dünyasında kadınlar haber vermeden kocalarını nasıl boşuyordu? Cinsellik bütün kötülüklerin anası mıdır?
Aşkın ömrü ne kadar?”...

Haberin Devamı

En Karanlık Öpücük / Gena Showalter
“En Karanlık Öpücük” fantastik edebiyat sevenlerin ilgisini çekecek türden bir kitap. Anarşi tanrıçası Anya asırlardır hayatta olmasına rağmen tutku denilen şeyi tatmamıştır. Ta ki Lucien’la karşılaşana dek... Ruhları öteki aleme taşıyan bir savaşçı olan Lucien’in büyüsüne kapılan Anya, onu elde etmek için her şeyi göze alır.

Ben Öldürürüm / Giorgio Faletti
Giorgio Faletti’nin İtalya’da aylarca çok satanlar listesinde yer alan romanı “Ben Öldürürüm” bir seri katilin esrarengiz cinayetlerini konu alıyor. Radyo Monte Carlo’nun sunucusu Jean-Loup’ya esrarengiz birinin bağlanmasıyla başlayan romanı ilginç kılan diğer özelliği satır aralarındaki müzik idolleri hakkındaki yorumlar.

EN ÇOK SATANLAR

1- YEDİNCİ GÜN - İhsan Oktay Anar / İletişim Yayınları / Fiyatı 17 TL
2- ŞEMSPARE - Elif Şafak / Doğan Kitap / Fiyatı 15 TL
3- TANRI DAİMA TEBDİL-İ KIYAFET GEZER - Laurent Gounelle /
Pegasus Yayınları / Fiyatı 20 TL
4- PUSU-DEVLETİN YENİ SAHİPLERİ - Ahmet Şık /
Postacı Yayınevi / Fiyatı 17 TL
5- FALAN FİLAN - Oben Budak / Esen Kitap / Fiyatı 17.50 TL
6- SULTANI ÖLDÜRMEK - Ahmet Ümit / Everest Yayınları / Fiyatı 20 TL
7- MESNEVİ TERAPİ - Prof. Dr. Nevzat Tarhan /
Timaş Yayınları /
Fiyatı 14 TL
8- LİZBON’A GECE TRENİ - Pascal
Mercier / Kırmızı kedi / Fiyatı 16.99 TL
9- İSİM ŞEHİR BİTKİ - Yılmaz Özdil / Doğan Kitap / Fiyatı 23 TL
10- KÜRK MANTOLU MADONNA - Sabahattin Ali /
Yapı Kredi Yayınları / Fiyatı 10 TL

Haberin Devamı

Kaynak: D&R, Remzi, Nezih, Pandora kitabevleri.