Cumartesi Ne var, ne yok?

Ne var, ne yok?

17.05.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ne var, ne yok?

Ne var, ne yok


Müzeye giriş ücretsiz
Ülkemizin tek sanayi müzesi olan Rahmi M. Koç Müzesi 18-24 Mayıs tarihleri arasındaki Müzeler Haftası nedeniyle 21 Mayıs’ta tüm ziyaretçilere ücretsiz giriş sağlayacak.
***
Sakıp Sabancı Müzesi’ne giriş yarın gençlere bedava. Ayrıca Müzeler Haftası nedeniyle 21 Mayıs günü de müzeye giriş herkese ücretsiz olacak.

Alışveriş merkezlerinde 19 Mayıs
• Akmerkez’in saat 14.00 itibarıyla başlatacağı Bisiklet Akrobasi ve Break Dance gösterisi bizi 80’li yıllara götürecek.
• Action Team grubu saat 14.00’te Carrefour Bayrampaşa Alışveriş Merkezi’nde akrobatik gösterilerine başlayacak. Aynı gün Carrefour Ümraniye’de müşterilerin katılabileceği penaltı yarışması düzenlenecek.

İki iyi film
Bugün saat 17.00’de Turkcell Binası’nda Kambozia Partovi’nin yönettiği "Balık" isimli film var. 1988 yılı yapımı olan film 72 dakika.
Yarın saat 14.00’de ise Bilgi’nin Dolapdere kampusunda 2002 yılı yapımı "Hiçbiryerde" isimli filmi gösterilecek. Tayfun Pirselimoğlu’nun yönettiği filmin başrolünde Zuhal Olcay var.

Üniversitelerde eğlence
Ünlü bira markaları düzenledikleri etkinliklerle gençleri coşturuyor. Miller’ın DJ ve dansçıları taşıyan, sahne düzenine dönüştürülen TIR’ı ile gerçekleştirdiği Miller DJ Tour 20 Mayıs’ta Osman Gazi Üniversitesi’nde, 21 Mayıs’ta Balıkesir Üniversitesi’nde ve 22 Mayıs’ta Celal Bayar Üniversitesi’nde olacak. Efes Dark’ın tırmanma duvarı ise bugün Balıkesir Üniversitesi’nde, 20-21 Mayıs’ta ise İzmir Ege Üniversitesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde.

Yunan sanatı
Yunanistan’ın Avrupa Birliği Dönem Başkanlığı çerçevesinde düzenlenen etkinliklerden biri de sadece Türkiye’de yapılacak olan Çağdaş Yunan Sanatında Klasik Anılar temalı sergi. 22 Mayıs-26 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek ve 70 tablonun yer alacağı sergi Atatürk Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde gezilebilir.