Cumartesi Ne var, ne yok?

Ne var, ne yok?

03.08.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ne var, ne yok?

Ne var, ne yok


BMW Lifestyle Yaz Koleksiyonu, Borusan Oto Avcılar ve Borusan Oto İstinye tesislerindeki butiklerde satışa sunuldu. Özel tasarımları kalite ile birleştiren BMW koleksiyonunda tişörtler, spor gömlekler, yelekler, eşofman takımlar, kapri pantolonlar ve hem şort hem pantolon olabilen fonksiyonel ürünler yer alıyor.

Bilgisayar kullanmayı öğrenme yaşını en aza indirmeyi hedefleyen IBM, KidSmart Okul Öncesi Eğitim Programı’nı hayata geçiriyor. IBM renkli bilgisayarlar ve yazılımlarla anaokulu öğrencilerinin bilgisayarla tanışmasını sağlayacak. İlk etapta bu amaca uygun 6 bin 300 adet bilgisayarın dağıtımını yapacak olan şirket, üç yıl içinde bu sayıyı dünya çapında 15 bine çıkarmayı amaçlıyor.

Kim Kimdir"in sekizinci baskısı geleneksel yazışma yöntemleri ile hazırlanan son kitap. Bundan sonra ansiklopedide biyografisi yer alanlarla internet üzerinden iletişim kurulacak. 15 bini aşkın biyografinin yer aldığı "Kim Kimdir 2002önin 5 Ağustos’a kadar indirimli fiyatı 160 milyon lira. Ansiklopedi www.kimkimdir.com.tr adresinden sipariş edildikten bir gün sonra eve teslim ediliyor.

1998 yılı ocak ayından bu yana iki ayda bir çıkan Buğday dergisinin temmuz-ağustos sayısı çıktı. Yerli malı tekrar dönüşümlü kağıda basılan ve bitkisel boya kullanılarak hazırlanan dergi, her biri kendi alanında profesyonel, gönüllü bir ekip tarafından yayımlanıyor. Buğday’ın yeni sayısının dosya konusu "sürdürülebilir kalkınma".

Amerika’da yapılan bir araştırmaya göre yılın en çok beklenen DVD’si 6 Ağustos’ta satışa çıkacak. "Yüzüklerin Efendisi" üçlemesinin ilki olan "Yüzüklerin Efendisi / Yüzük Kardeşliği"nin DVD ve VCD’leri, Umut Sanat Filmcilik tarafından dünya ile aynı anda Türkiye’de de sinemaseverlere sunuluyor. Türkçe dublajlı, Türkçe altyazılı ve orijinal olarak yurtdışında hazırlanan DVD iki diskten oluşuyor ve toplam 6 saat sürüyor.

Kendi dondurmanızı kendiniz hazırlamak ister misiniz? Sek Dondurma Karışımı bu sıcaklarda evden dışarı adım atmadan serinleme imkanı sunuyor. Buzdolabında soğuttuktan sonra mikserle 5 dakika çırpılan Sek Dondurma Karışımı, bir süre buzlukta kaldıktan sonra servise hazır.

Koç Allianz Fotoğraf Yarışması’nda bu yılın konusu belirlendi: "Anadolu- Türkiye’nin Aileleri". Siyah- beyaz ve renkli olmak üzere iki ayrı dalda düzenlenen yarışma bütün fotoğrafseverlere açık. Son katılma tarihi 1 Kasım olan yarışmanın sonuçları 22 Kasım’da Radikal gazetesinde duyurulacak. Tel: (0216) 556 60 80

Ressam Şevket Sönmez’in eserleri Garanti Sanat Galerisi’nde sergileniyor. 19 Ağustos’a kadar sürecek sergide Sönmez’in akrilik, desen, karakalem ve yağlıboya çalışmaları izlenebilir. Tel: (0212) 693 63 71

Beyaz Fırın yeni doğmuş bebeğe ve annesine "tatlı" bir sürpriz hazırladı. Bebeğin cinsiyetine göre ya da istenen renklerde hazırlanan bebek pastaları biberon, minicik bir bebek eli ya da leylek şeklinde yapılıyor. Bu pastalar eğlenceli görünümlerinin yanı sıra lezzette de iddialı.
Tel: (0216) 302 24 28