Cumartesi Ne var, ne yok?

Ne var, ne yok?

20.07.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ne var, ne yok?

Ne var, ne yok


Yat yarışlarının en prestijli kupası olan Amerikan Kupası’nın
ön elemelerinin 20 yıldır sponsorluğunu yapan ve adına yarış düzenlenen Louis Vuitton Ekim 2002-Şubat 2003 tarihleri arasında yapılacak yarışlar için çok özel bir koleksiyon hazırladı. Giyim, ayakkabı, seyahat çantası ve aksesuvarlardan oluşan koleksiyon sportif rahatlık ile zarif şıklığı bir arada sunuyor.

Çocuklar için özel olarak formüle edilmiş vitaminli meyve çayları, şimdi soğuk servis önerileri ile sıcak yaz günlerinde sağlıklı seçimler sunuyor. Doğadan 10 vitaminli Tweety ve Buggs Bunny meyve çağları ile hazırlanan buz gibi meyve çayları hem serinletiyor hem de vücuda vitamin desteği sağlıyor.

Bir cam sürahi içine 4 poşet Doğadan 10 Vitaminli Tweety Meyve Çayı koyup üzerine beş fincan kaynamış su ekleyin. Şeker ya da tatlandırıcı ile buz küplerini karışıma koyup buzdolabında soğumaya bırakın.

Bağdat Caddesi’nde artık her yaşa uygun, günün değişik saatlerinde yemek-içmek için alternatifli bir mekan yaratıldı: "Coquine İstanbul". Serin bahçesiyle, ahşap zeminli terasıyla, çağdaş servisiyle aile yemekleri için olduğu kadar iş görüşmeleri için de uygun. Haftanın
7 günü kahvaltıdan gece yarısına kadar hizmet veren Coquine İstanbul’un mönüsünu şef Celal Billoux hazırlıyor.

Turk Nokta Net internet üzerinden SonyEriccson’un T68 ve T68i model renkli cep telefonlarına fotoğraf gönderme hizmeti sunuyor.
Bu hizmetten yararlanmak için www.turk.net/heryerde/mobil/t68 sitesine tıklamanız, cep telefonununuzun modelini ve numarasını yazmanız, istediğiniz fotoğrafı yüklemeniz gerekiyor. Tamamı Türkçe menü ile istediğiniz fotoğrafı, istediğiniz telefona gönderebileceksiniz.

Divan pastaneleri dondurma çeşitleri arasına Light & Diabetik Dondurma çeşitlerini de ekledi. Kalori değeri normal dondurmaya göre yaklaşık yüzde 40 oranında azaltılan Light & Diabetik Dondurma’nın vanilya aromalı, kakaolu ve çilekli olmak üzere üç çeşidi bulunuyor.

Türkiye’ye Akusta Müzik tarafından getirilen, Avrupa’nın ünlü kulüplerinin DJ’lerinin hazırladığı derleme albümler sadece Akmerkez Beymen’deki music@Beymen köşesinde satılıyor. 2002 yazının en çok dinlenen müzikleri arasında yerini alacak CD’ler özellikle urban sound, down-tempo, club, lounge ve nu jazz türlerinden hoşlananların tercihi.

Yaz aylarının aşk, cesaret
ve özgürlük duygusunu pekiştiren canlı
ve yaratıcı havası DKNY saat koleksiyonuna da yansıdı. Distribütörlüğünü Saat & Saat firmasının yaptığı DKNY saatleri renkli ve neşeli görüntüleri ile herkesi zamana meydan okumaya çağırıyor. DKNY saatlerinin fiyatı 100-350 dolar arasında değişiyor.

Anadolu Yakası’nda bulunan Park Residence Hotel bu yıl 5’inci yılını kutluyor. Otelde
12 stüdyo tipi daire, doğal ve sakin ortamı ile klasik tatların çağdaş zevklerle buluşmasına imkan tanıyan bir bahçe bulunuyor. Park Restaurant ise Türk mutfağının vazgeçilmezleri olan zeytinyağlılarını, beğendili pilicini ve ev yemeklerini, Avrupa mutfağı ile harmanlayarak sunuyor. Tel: (0216) 345 71 01

Pop müziğin ünlü isimlerinden Serdar Ortaç’ın yeni albümü "Okyanus" çıktı. Albümde yer alan 12 şarkıdan 11’inin sözleri ve 10’unun bestesi Ortaç’a ait. Dünyanın en iyi perküsyon ustalarından Mısırlı Hossam Ramzy’nin de yer aldığı albümdeki "Kararsın Dünyam" şarkısında Serdar Ortaç-Ebru Gündeş düet yapıyorlar.