Cumartesi Ne var, ne yok?

Ne var, ne yok?

04.05.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ne var, ne yok?

Ne var, ne yok

Ne var, ne yok?

Beymen’den yeni dekorasyon katı
Beymen, 10 yıldır modern mobilya ithalatı yapan Mozaik ile işbirliği yaptı. Beymen Akmerkez’in Home katında açılan mozaik@Beymen’de Vitra, Knoll ve Fritz Hansen markalı tasarım mobilyalar, kuzey ülkelerinin tasarım anlayışını yansıtan Rosendahl, Stelton gibi dünyaca ünlü markaların ev aksesuvarları ve İtalyan aydınlatma firması Flos’un ürünleri satışa sunuldu.

Emirates’den annelere özel fiyat
Emirates, Anneler Günü haftası boyunca tüm yolcularına özel indirimler sunuyor. 6-13 Mayıs tarihlerinde geçerli olan kampanya, annesine Dubai tatili hediye etmek isteyenler için ideal. Kampanya süresince Business
Class 799 dolar, Economy Class ise 299 dolar.

Bodrum’da bahar başladı
Bodrum’daki L’Ambiance Resort sezonu açtı. Ortalama her dört konuktan birinin bir sonraki tatilde de konaklamak için tercih ettiği L’Ambiance’daki Defne Lokantası’nda hiç tatmadığınız Akdeniz mezeleri ile tanışmanız mümkün. Kahvaltıda ise çeşit çeşit peynirler, Akdeniz’in kokulu otları, zeytinyağları ve yeşillikler sizi bekliyor.

Ne var, ne yok
Işıltılı gece kıyafetleri
Danteller, deri aplikeler, pırıltılar, tüyler, tüller, çiçekler, ipek organza, tafta ve dökümlü kumaşlar, metalik elyaf pırıltılı organzalar, uçuşan tüyden hafif şifonlar... Derishow’un Delight tasarımları farklı modeller ve yeni materyaller ile her zevke, her bedene uygun gece kıyafetleri sunuyor.

Endonezya yemekleri İstanbul’da
Hilton İstanbul’da 6-12 Mayıs tarihlerinde "Endonezya Yemekleri Festivali" yapılacak. Endonezya’nın mutfağıyla ünlü Gran Meliya otelinin usta şefleri tarafından hazırlanan yemekleri Bosphorus Terrace’da tadabilirsiniz.

Çizgi karakterlerden vitamin desteği
Çizgi film karakterleri çocuklara vitamin aşılıyor. Bitki ve meyve çayları üreten Doğadan 1-14 yaş arası çocuklar için özel bir ürün hazırladı. Vitaminli Bugs Bunny elmalı ve Tweety çilek aromalı meyve çaylarının içinde Tweety ve Bugs Bunny koleksiyonlarından iki de çıkartma bulunuyor. Tel: (0216) 465 01 31

Bu yaz terlikle geçecek...
Louis Vuitton’un 2001 bahar / yaz koleksiyonu vitrinlerdeki yerini aldı. Turuncu renkteki terlik ve çantalar bu yaz plajların gözdesi olacak gibi görünüyor. Epi derisini andıran vinilden yapılan terlik ve çantalar şık görünümlerinin yanı sıra detaylardaki ince işçilik ile de dikkat çekiyor.

DVD’siz ev kalmasın
Vestel’in nisan ayında başlayan DVD player kampanyası büyük ilgi üzerine mayıs ayında da devam ediyor. Vestel, 20 DVD’lik film seti alan herkese yeni Slim-Line (ince tasarım) DVD player hediye ediyor. 450 milyon lira tutarındaki DVD film setinde "Charlie’nin Melekleri", "Salkım Hanım’ın Taneleri" gibi yerli ve yabancı filmler yer alıyor.

Penti World’de bahar indirimi
Çorap firması Penti’nin mağazalar zinciri Penti World’de bahar indirimi başladı. Çok çeşitli model ve renklerde çorapların bulunduğu Penti World’lerde Lovable, Dim ve Parah gibi ünlü iç çamaşırlarının bazı modellerinde de yüzde 50’ye varan indirimler var.

Seramikte "Kişisel İzler"
Vitra Seramik Sanat Atölyesi, 1998’den bu yana her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği "Kişisel İzler" sergi dizisinin beşincisini bu yıl İstanbul Atatürk Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda düzenliyor. 11 Mayıs’a kadar sürecek olan sergide Chrisa Achimastou, Lale Andiç, Asuman İnan gibi sanatçıların eserleri yer alıyor.




CUMARTESİ