Cumartesi Ne var, ne yok?

Ne var, ne yok?

25.08.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ne var, ne yok?

Ne var, ne yok

Ne var, ne yok?

DKNY’a sonbahar geldi
Biz daha yazı yaşarken; DKNY, Sonbahar 2001 Koleksiyonu’nu vitrinlerine taşıdı bile. DKNY’de vücudu saran dar pantalonlar, yüksek topuklu binicilik çizmeleri ile kombine ediliyor. Koleksiyonda ayrıca boyundan bağlamalı ipek bluzlar, uzun tüylü paltolar, kenarları işlenmemiş ceketler ve dik yakalar dikkat çekiyor.

Saçlarınız konuşsun
N ew Wave Yaratıcı Islak Jöle, çok kısa zamanda göz kamaştırıcı saçlara sahip olabileceğinizi iddia ediyor. New Wave ürünlerinde bulunan Micro Forming sistem ise jöleyi saçınıza eşit olarak yaymanızı sağlıyor. New Wave Yaratıcı Islak Jöle’nin 150 ml. tüp ve 250 ml. kavanoz olmak üzere iki çeşidi bulunuyor.

İdil Biret yine "zindanöda...
İlki 1996 yılında Habitat etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen "İdil Biret Yedikule Zindanları’nda" konserinin ikincisi 15 Eylül’de, saat 19.00’da gerçekleştirilecek. Saim Akçıl yönetiminde, Tekfen Karadeniz Filarmoni Orkestrası eşliğinde izleyici karşısına çıkacak olan Biret, tarihi mekanda gerçek top atışları ile Çaykovski’nin 1812 Uvertürü’nü seslendirecek.

Fanta Tropik "aramızda"
Aramızda" sloganı ile iletişim çalışmalarına hız veren Fanta ailesine yeni bir tat katıldı. Karışık meyveli ve gazlı Fanta Tropik raflardaki yerini aldı. Mango, ananas gibi tropik meyvelerin aromalarından yapılan Fanta Tropik, yenilik isteyen gençlere alışılmamış bir tat ve yeni bir keşif sunuyor.

Latin müziğinin babaannesi geliyor
Lipton Ice Tea’nin düzenlediği "Midnight Chillout" partileri "Outro Lugar" şarkısıyla aylarca listelerde bir numarada kalan Brezilyalı Salome de Bahia’yı ağırlıyor. Latin müziğinin babaannesi kabul edilen Bahia’nın Africanism Project ile vereceği konserler 23 Ağustos’ta Bodrum-Halikarnas, 24 Ağustos’ta Antalya-Ally ve 25 Ağustos’ta İstanbul-Laila’da yapılacak.

Ayvalık’ta yaz sergisi açıldı
Yaz aylarında yalnızca büyük şehirlerde değil Türkiye’nin sahil kentlerinde de farklı içerikte sergiler düzenleniyor. 12 Ağustos’ta Ayvalık-Sarmısaklı’daki Palm-Court Otel’de açılan sergi de buna bir örnek. İnci Eviner, Elvan Alpay, Ahmet Elhan, Zeynep Perinçek, Ergin İnan, Elif Çelebi, Jacques Le Guernec, Emre Zeytinoğlu ile Roxy Hareket Atölyesi’nin katıldığı sergi eylül ayı sonuna kadar devam edecek.

"Ne olacak bu memleketin hali?"
Yaklaşık 80 sanatçının resim, heykel, seramik ve enstalasyonları ile katıldığı "Çekirdek Sanat 4. Çağdaş Sanat Sergisi"nin konusu Türkiye’nin içinde bulunduğu kriz ortamı göz önüne alınarak "Ne olacak bu memleketin hali?" olarak belirlendi. Seri açılışlarla beş galeride sanatseverler ile buluşacak olan sergi, 31 Ağustos’a kadar Moda’da Bilim Sanat Galerisi ile Yurt ve Dünya Sanat Galerisi’nde gezilebilir.




CUMARTESİ