Cumartesi Ne var, ne yok?

Ne var, ne yok?

02.06.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ne var, ne yok?

Ne var, ne yok

Ne var, ne yok?

Vural Gökçaylı koleksiyonu sefarette
Vural Gökçaylı, koleksiyonunu 7 Haziran’da İngiltere Büyükelçisi’nin ev sahipliğinde sefaret salonlarında Ankaralılar’a tanıtacak. Tüm geliri Toplum Merkezleri Sağlık ve Eğitim Hizmetleri’nde kullanılacak olan defilede yer alacak olan tasarımlar, Fibula takıları eşliğinde sunulacak.

Tescilli krem
Kırışık önlediğini iddia eden her ürüne kanmayın. Fransa’da "60 millions de consommateurs / 60 Milyon Tüketici" dergisi tarafından yapılan araştırmaya göre, sadece L’Oreal Plenitude Revitalift ve Roc Retinol Actif kırışıklara karşı çok iyi bir performans gösteriyor.

Adım adım moda
Spor, yarı spor ve abiye olmak üzere üç farklı koleksiyonla yeni sezona giren İnci’de, her zevke uygun ayakkabı ve çanta bulmak mümkün. Sneaker’ların yer aldığı spor grupta ikili renk kombinasyonları kullanılmış. Dömi spor grupta yüksek ökçeli sandaletler; abiye olarak ise şıklığı tamamlayan ince bantlı ayakkabılar bulunuyor.

Fotoğraflarla "İklim Değişikliği"
Bu yıl İstanbul’da yapılan Uluslararası Çevre Filmleri Festivali’nin "Paralel Etkinlikler" bölümünde "İklim Değişikliği" temalı bir fotoğraf sergisi düzenleniyor. Garanti Bankası ve WWF (World Wide Foundation / Dünya Doğayı Koruma Vakfı) Türkiye ofisinin işbirliğiyle Garanti Sanat Galerisi’nde yapılacak olan sergide dünyaca tanınmış 26 fotoğraf sanatçısının 46 fotoğrafı yer alıyor. 5 Haziran’da başlayacak olan sergi, 23 Haziran’a kadar görülebilir. Tel: (0212) 293 63 71

Tatil peşin, ödeme taksitle
Yatçılık sektöründe 25 yıldır hizmet veren Ege Yat’la tatil, artık "Advantage"li. Advantage Card üye kuruluşları arasına katılan Ege Yat’ın mega yatlarıyla, üç taksitle tatil yapmak mümkün.

Divan’ın "indirimli saatler"i
Divan pastanelerinde "İndirimli Saatler" uygulaması başladı. Bütün Divan pastanelerinde geçerli olan uygulamaya göre, saat 19.00’dan itibaren tüm çay bisküvileri ve pasta çeşitlerinde yüzde 30 oranında indirim yapılıyor. Tel: (0212) 220 80 85




CUMARTESİ