Cumartesi Ne var, ne yok?

Ne var, ne yok?

28.07.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ne var, ne yok?

Ne var, ne yok

Ne var, ne yok?

Bu mobilya Paris’e uçuruyor
Çilek Genç Odası, müşterilerini Paris’te ağırlamaya hazırlanıyor. 30 Ağustos’a kadar Çilek Room’lardan 500 milyon TL. tutarında alışveriş yaparak çekilişe katılan 10 kişi Çilek Mobilya’dan; Paris’e gidiş-dönüş uçak bileti, Paris’in lüks otellerinde 4 gün tam pansiyon konaklama, yarım gün şehir turu ve Disneyland’a giriş bileti kazanacak. Üstelik bu keyfi, sevdiklerinizle paylaşmanız da mümkün. Kura ile belirlenecek olan 10 talihli, Paris’e sevdikleri iki kişi ile birlikte gidecekler. (0224) 711 28 66

Afrodit Profilo’da
Afrodit Company, Fransız tasarımcıların koleksiyonları ile Profilo Alışveriş Merkezi’nde hizmete girdi. Ayakkabıdan çantaya, bikiniden takıya kadar geniş bir ürün yelpazesi sunan Afrodit’te erkek giyimi için safari pantalonlar ve Hawaii gömleklerin yanı sıra Boomerang marka çocuk gömlekleri de bulmak mümkün.

Aşkın gözü kör, karnı aç
Maviology son sayısında "aş" ile "aşk"ın kesişim noktalarını ele alıyor. Kalbe giden yol hakikaten mideden mi geçiyor, peki bu nasıl bir yol, bu yolda kaybolmamak için neler yapmalı, Tommiks’in aşkla ilgili sorunu ne, Freud’u üç öğün aklımızda tutmalı mıyız, en baştan çıkarıcı yemek tarifleri hangileri gibi soruların cevaplarını vermeye çalışan Maviology’nin www.mavijeans.com adlı internet sitesinden de aşk ve aş mekanı restoranların adreslerine ulaşabilirsiniz. Maviology dergisini ise D&R mağazaları, Dünya Gençlik Merkezi, Remzi Kitabevi, Mavi Jeans mağazaları ve gazete bayilerinden satın alabilirsiniz.

Başkent Beymen’de lezzette son moda...
Farklı lezzetler denemekten hoşlananlar için Başkent Beymen’de yeni bir lezzet durağı açıldı: Beymen Terrace Cafe... Budakaltı Cafe tarafından işletilen Beymen Terrace Cafe’de sıcak yaz günleri için özel olarak hazırlanan hafif yiyecekler bulunuyor. Tatlı olarak ise Muslu Cannelloni, Creme Brulee, Teras Cup gibi farklı alternatifler var.

Kızkulesi’nde geceler uzadı
Çarşamba, perşembe, cuma ve cumartesi olmak üzere haftanın 4 gecesi hizmet veren Kızkulesi, yaz programı çerçevesinde artık sabahın ilk saatlerine kadar açık kalacak. Grup Leandros’un canlı müziği eşliğinde saat 20.30’da başlayan "Kızkulesi Akşamları" akşam yemeğinin ardından rıhtımda saat 03.30’a kadar devam ediyor. Tel: (0216) 342 47 47

Amerika yolcularına...
Lufthansa Alman Havayolları ABD’ye uçacak yolcular için özel bir kampanya başlattı. Lufthansa ile
1 Temmuz’dan itibaren, Türkiye’den ABD’ye ekonomi sınıfı bilet alan yolcular, 400 Amerikan Doları fark ödeyerek Frankfurt ya da Münih’ten ABD’ye business class’ta seyahat edebiliyorlar. Kampanya 31 Ağustos’a kadar devam edecek.

Sağlıklı serinlik
Sıcak yaz günlerinde meyve suyu ile serinlemeyi tercih edenlerin artık yeni bir alternatifi var. İngiliz meyve suyu markası Sunpride, Türkiye’de de üretilmeye başladı. Ananas, portakal, elma, domates ve C miks ürünlerinin içeriği yüzde 100 meyve suyu olan Sunpride; tamamen doğal, koruyucu madde içermeyen ve katkısız, yani sağlıklık serinlik vaat ediyor. Portakal, greyfurt ve mandalina karışımından oluşan C miks’in tek bir bardağı, bir yetişkinin günlük C vitamini ihtiyacını tek başına karşılamaya yetiyor.

Var ama yokmuş gibi
Penti; yaz kış, günün her saatinde rahatlıkla giyebileceğiniz Fransız iç çamaşırı klasiği DIM’in Ventre Plat serisini ithal ediyor. Vücudu toplayarak diri bir görünüm kazandıran DIM Ventre Plat, iz yapmama özelliği sayesinde ince kumaşların ve dar giysilerin altına da giyilebiliyor.




CUMARTESİ