Cumartesi Ne var, ne yok?

Ne var, ne yok?

22.07.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ne var, ne yok?

Ne var, ne yok

Ne var, ne yok?

Önce barbekü lezzeti, sonra havuz keyfi
Ceylan Inter-Continental, Sunday Barbekü ile hafta sonu keyfini lezzetli tatlarla buluşturmayı hedefliyor. Otelin ağaç ve çiçeklerle çevrili bahçesinde yaz boyu her pazar tekrarlanacak olan Sunday Barbekü’de konuklara özel soslarla zenginleştirilmiş ızgara etler ve dünya mutfaklarından değişik lezzetler sunuluyor. Barbekünün ücreti 25 dolar olarak belirlenmiş. İsteyenler, 15 dolar daha ödeyerek havuza da girebiliyorlar. Tel: (0212) 231 21 21

"Çarşı-Pazaröda fotoğraf
Bu yıl 8. yapılacak olan Koç Allianz Fotoğraf Yarışması’nın konusu belirlendi. "Çarşı- Pazar" ana başlığı altında yapılacak olan yarışma amatör-profesyonel bütün fotoğrafseverlere açık. Siyah-beyaz, renkli negatif baskı ve dia olmak üzere 3 ayrı dalda yapılan yarışmada birinciler 2 milyar, ikinciler 1,5 milyar, üçüncüler ise 1 milyar TL.’lik para ödülü kazanacak.
Tel: (0216) 556 70 00 / (0216) 556 66 66

Kumsalda "Yataşşşş..."
Yataş yalnızca evinizin yatak odasında değil, kumsalda da rahat yatabilmenizi sağlıyor. Suyu kolayca emen, kısa sürede kuruyan ve yumuşaklığını uzun süre koruyan Yataş plaj havluları; balık, deniz kabuğu gibi yaza dair desenlerle bezenmiş. Bu arada Yataş’ta bütün ürünlerin peşin fiyatına 8 taksitle satıldığını, Advantage Card ile tek ödemede yüzde 10 indirim yapıldığını da unutmayın.

Ayakkabılar indirime girdi
Rengarenk, cıvıl cıvıl ayakkabı modelleri ile yazı karşılayan İnci’de indirim sezonu başladı. Sneaker’lar, sandaletler, pullarla işli sivri burunlu ayakkabılar, çantalar yüzde 40’lara varan indirimli fiyatları ile sizi bekliyor. Modayı takip eden erkeklere de ayakkabı seçenekleri sunan İnci’de indirim 15 Eylül’e kadar devam edecek.

Tarkan yeni şarkılarıyla Mydonose’da
Tarkan 4 yıl aradan sonra temmuz ayında piyasaya çıkaracağı son albümünün ilk konserini Mydonose Showland’de verecek. Club Nokia’nın sponsorluğunda 7 Ağustos’ta yapılacak olan konserin biletlerini kazanabilmek için 24 Temmuz-7 Ağustos tarihleri arasında www.club.nokia.com.tr adresindeki soruların doğru cevaplarını Radio Mydonose’a ileterek çekilişe katılabilirsiniz. Radio Mydonose: (0312) 491 90 90

Maslak’ta golf turnuvası
Anadolu Kredi Kartı ve Golf Gazetesi işbirliği ile 22 Temmuz’da Maslak İstanbul Golf Kulübü’nde 1. Golf Gazetesi Turnuvası düzenleniyor. Mustafa Koç, Kaya Çilingiroğlu, Banu İpeker gibi isimlerin katılacağı turnuvada karşılaşmalar saat 08.00’de başlayacak ve 17.30’da sona erecek. Ödül töreni ise 18.00’de yapılacak.

Önde zeytin ağaçları...
Mitolojide dünyanın ilk güzellik yarışmasının yapıldığı kutsal İda Dağı’ndaki Yeşilyurt köyünde bulunan Öngen Country Hotel, çam ve zeytin ağaçları arasında yerel malzemelerle, tek bir ağaç bile kesilmeden inşa edilmiş. Misafirlerini özel köy fırınında yapılan ekmek, güveç ve böreklerle ağırlayan Öngen Hotel’de 60 kişi kapasiteli 25 oda ve 50 kişilik bir toplantı salonu bulunuyor. Otelin kendi havuzunun yanı sıra 3 km. uzaklıkta özel bir plajı da var.

İlk 500’e İTÜ’den destek
İstanbul Teknik Üniversitesi, ÖSS SAY’da ilk 500 içinde yer alarak İTÜ’ye giren öğrencilere önümüzdeki öğretim yılında toplam 1 milyar 350 milyon TL.’lik karşılıksız burs verecek. 9 ay süreyle ayda 150 milyon lira alacak olan öğrenciler, 1 veya 2 kişilik odaları bulunan yüksek standartlı öğrenci yurtlarında da ücretsiz kalabilecek.




CUMARTESİ