Cumartesi ne var ne yok

ne var ne yok

30.08.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Bugün ve yarın dışarı çıkma planları yapıyorsunuz... Peki nerede ne var? İşte hafta sonu rehberiniz...

ne var ne yok

müzik
Kenan Doğulu Human Race’te
Nike’ın yarın gerçekleştireceği Human Race’te saat 20.00’de 10 bin kişi Anadolu yakasında Beylerbeyi Cebi’nde toplanacak. Boğaziçi Köprüsü’nü geçip Beşiktaş’a varan koşucular Ortaköy’den Kuruçeşme Arena’ya geldiklerinde Kenan Doğulu konserini izleyebilecekler. Ayrıntılı bilgi için www.nikeplus.com’u tıklayabilirsiniz.

Haberin Devamı

70’lerden 2000’lere Türkçe pop
Studio Live Aziza’da bu akşam 70’lerden 2000’lere Türkçe Pop Parti var. Gecede Türkçe popun pek çok ünlü isminin şarkıları çalınacak. DJ’ler Hakan Küfündür ve Olcay Tanberken. Biletix’teki biletler 15 YTL.

Balkan müziğinin temsilcisi
Balkan müziğinin güçlü sesi Esma Redzepova, 1 Eylül Pazartesi akşamı saat 21.00’de Aya İrini’de ücretsiz bir konser veriyor. Redzepova hayatı boyunca etnik ayrımcılığa, hoşgörüsüzlüğe ve çocukların yaşadığı haksızlıklara karşı mücadele eden bir insan hakları aktivisti olarak tanınıyor. Tel: (0212) 522 17 50

Hip-hop partisi
Lara Club Antalya RnB&Hip-Hop Partisi’ne ev sahipliği yapıyor. Kulüpte MC ve rapper performansları ve breakdance şovları da yapılacak. Biletix’teki biletler 20 YTL.

Haberin Devamı

Dileğini yaz, Yalın konserine git
Yalın bugün Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda, 1 Eylül’de Pekin’e gidecek olan Türkiye Paralimpik Olimpiyat Takımı onuruna saat 20.00’de konser veriyor. Taksim ve Bakırköy meydanlarında panolara, dileğini yazan herkes
davetiye alacak.

Oldies But Goldies Alaçatı’da
Babylon’un klasikleşen partisi Oldies But Goldies Alaçatı’ya taşınıyor. Mabbas ve Murat Beşer’in DJ setinde bu gece 1950’lerin şarkıları, 1960’ların boyband parçalarının miksleri olacak. Biletler Biletix’te. Fiyatları 28 ve 33,50 YTL.

etkinlik
Galata’da şenlik var
Hangar Sanat Derneği’nin bu yıl ikincisini düzenlediği “Sokakta Şenlik” yarın sona eriyor. Galata ve Tünel çevresindeki etkinliklerde hip-hop grupları ve doğaçlama tiyatro gösterileri izlenebilir. Şenlik, Cem Gürcan Buluş ekibinin vereceği blues konseriyle bitecek.

Yeniden “Kabadayı”
Airport Alışveriş Merkezi’nin amfitiyatrosunda saat 21.30’da “Kabadayı” filmi gösterilecek. Etkinlik ücretsiz. Tel: (0212) 465 85 75

ne var ne yok
sahne
Buzda Zorro

Adaletsizliğe karşı ezilenlerin yanında duran maskeli kılıç ustası Zorro, 6-14 Eylül arasında Parkorman’a geliyor. Buz pistinde sahnelenecek gösteride Zorro’yu Ali Güven seslendiriyor.
Biletler: Tam 56, indirimli 36 YTL. Tel: (0212) 328 20 00

Haberin Devamı

sergi
“Barış” karikatürleri İnebolu’da
Atatürk’ün Şapka ve Kıyafet Devrimi’ni duyurduğu İnebolu Türk Ocağı Binası, 1 Eylül’e kadar “Barış” konulu karikatürlere ev sahipliği yapıyor. Karikatürler, Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması koleksiyonundan derlendi.

Atatürk’ün fotoğrafları
Yenibosna’daki havacılık temalı alışveriş merkezi Airport AVM’de “Dünden Bugüne Havacılık” başlıklı sergi yer alıyor. Sergide Türk Hava Kurumu’nun hiç sergilenmemiş özel fotoğraf koleksiyonu görülebilir.
Tel: (0212) 465 85 75

Şehirlerin renkleri
Yiğit Yazıcı’nın yeni kişisel sergisi “Şehirlerin Renkleri” 2 Eylül-22 Ekim arasında Çırağan Palace Kempinski Sanat Galerisi’nde görülebilir. Yazıcı sergideki resimlerinde Berlin, St. Petersburg, Dubai ve Cenevre gibi kentleri konu alıyor. Tel: (0212) 326 46 46

Moda ve mimari
Sanal Mimarlık Müzesi’nin yeni sergisi “Archi-Couture!” mimarlık ideolojisinin yaşadığı değişimi görsel olarak, moda ve mimariyi bir araya getiren kolajlarla anlatıyor. Sergi eylül ayı boyunca www.mimarlikmuzesi.org adresinde ziyaret edilebilecek.