Cumartesi Parti kızının galaksi rehberi

Parti kızının galaksi rehberi

19.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yılbaşı davetlerinin başlamasıyla parti sezonu da açıldı. “Ne giyeceğim?” diye düşünüyorsanız tasarımcıların metalik ve payetli dokulara getirdiği yeni yorumlardan ilham alabilirsiniz

Parti kızının galaksi rehberi

Artık 31 Aralık gecesine sayılı günler kaldı, hemen her gün bir yılbaşı daveti var. Parti sezonu sizin için hızlı geçecekse stilinizi sezonun en önemli trendlerinden biri etrafında şekillendirebilir, hem yılbaşı gecesinde hem de o geceye dek katılacağınız başka partilerde giyebileceğiniz parçalara yönelebilirsiniz. Nasıl mı? Galaksiyi podyumlara taşıyan ışıltılı koleksiyonlardan ilham alarak!

Haberin Devamı

Şanslıyız ki metalik dokuların ve pul, payet işlemelerinin etkisiyle çarpıcı bir görünüm kazanan sezonun tüm önemli tasarımları, ofis partilerine bile ayak uyduracak kadar “cool” duruyor. Desenler, püsküller ve tüyler ışıltının yeni arkadaşları ama kesimler yalın, formlar sade. Kısacası bu defa parlaklık, aşırılık anlamına gelmiyor. Korkmadan giyin, yeni yıla girerken gecelerin yıldızı siz olun.

alış-veriş

-Pandora’nın kış koleksiyonundaki küpeler kristalize kar tanelerinin ışıltısını stilinize taşıyacak. Biraz daha parlamak isteyenler için, 179 lira.

-“Partiye gitsem mi gitmesem mi?” diye düşünenler Edie Parker’ın çantasıyla göz göze gelince karar verecek gibi. “Git” diyen çanta 1.150 avro.

-Hadise for Twistkoleksiyonunda yer alan metalik trençkotu elbise olarak giymeyi deneyin. İşte ışıltılı parti stiline yeni bir yorum! 254 lira.

Haberin Devamı

-Tüylü stillettolar sezonun bir diğer önemli parti trendi. İnci Deri’de 400 lira.

Parti kızının galaksi rehberi