Cumartesi Plajda tropikal rüzgarlar estirin

Plajda tropikal rüzgarlar estirin

23.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Tropikal tatil cennetlerinin bitki örtüleri bu yaz mayo ve bikinilerin üzerine konuyor. Sıcak rüzgarları uzaklarda aramayın, çünkü tatil bavulunuza yerleşmeye hazırlar.

Plajda tropikal rüzgarlar  estirin

Fiji, Bora Bora, Hawaii, Tahiti… Yazı egzotik bir adada, Pasifik Okyanusu’nun mavi sularında, yemyeşil dev bitkilerin arasında geçirmeyi kim istemez? Hayallere dalıp gittiğinizi görür gibiyiz. Ancak üzülmeyin. Çünkü tatil günlerinizi uzak adalarda değil, şehirdeki havuzlarda geçirecek bile olsanız tropikal rüzgarlar sizinle olacak. Zira 2018 İlkbahar-Yaz mayo ve bikini modasının öne çıkan trendi capcanlı renklerin eşlik ettiği egzotik desenler! Lezzetli yaz meyvelerinden rengarenk hayvanlara, dev palmiyelerden minik, renkli çiçeklere kadar her detay bu yaz sizi plajın yıldızı yapmak için bir araya geldi. Üstelik, farklı stillere kolayca uyum sağlıyor ve güneşin altında, hafif bronzlaşmış tende kesinlikle mağazalarda göründüklerinden daha iyi görünüyorlar.

Haberin Devamı

Plajda tropikal rüzgarlar  estirin

Plajda tropikal rüzgarlar  estirin

ALIŞVERİŞ

Ananastan yardım almadan egzotik olunur mu? Son dönemin en popüler aksesuar tasarımcılarından Mercedes Salazar, yaz koleksiyonlarını plajda da rahatlıkla kullanılabilecek materyallerle tasarlıyor. Bu küpeler 215 dolar.

Benetton’daki yaprak desenli pantolon, pratikliği ve şıklığıyla ideal plaj kombinlerinin baş tacı olmaya aday. Fiyatı 139.99 lira.

Plajda tropikal rüzgarlar  estirin

Vakko Mare 2018 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda egzotik desenlere geniş yer var. Palmiye desenli bikiniler bu trendi zarif bir şekilde yakalıyor. 845 lira.

Plajda tropikal rüzgarlar  estirin

Tropikal rüzgarları her şeyiyle yakalamak isteyenler Bath & Body Works’ün Tropical serisine göz atabilir. Özünde Tahiti bahçelerinin yağlarını barındıran bu krem 89 lira.

Plajda tropikal rüzgarlar  estirin

STİL İPUÇLARI

- Hep söylüyoruz, üzerinizdeki desen ne olursa olsun eğer vücudunuzun formda olmadığını düşünüyorsanız o deseninin küçük boyutlu hallerini tercih etmenizde fayda var. Tabii bu kural egzotik bitkiler için de geçerli.

- Evet, tropikal desenler canlı renklerde kendini daha iyi gösteriyor. Ama bu trende uyum sağlamak için illa ki pembelere, mavilere bürünmeniz şart değil. Siyah, koyu yeşil, bej gibi tonların ağırlıkta olduğu mayo modellerine de göz atabilirsiniz. İlham için Michael Kors 2018 Yaz koleksiyonuna göz atın.

- Fırfırlar, minik fiyonklar ve sportif şeritler bu desenleri daha iddialı gösteren detayların başında geliyor.

- Eğer nostaljik bir görünüm yakalamak isterseniz, modern bikiniler yerine tek parça mayoları ya da yüksek bel bikini altlarını deneyin.

Plajda tropikal rüzgarlar  estirin