Cumartesi Podyumun ‘yıldız savaşları’

Podyumun ‘yıldız savaşları’

16.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

“Yıldız Savaşları: Son Jedi” vizyondayken, moda dünyasında da filme özel hazırlanan koleksiyonlar ve galaktik esintilerle “Star Wars” fırtınası esiyor

Podyumun ‘yıldız savaşları’

Paris’teki Grand Palais’yi her yeni Chanel defilesinde yeni bir temayla dekore eden kreatif direktör

Podyumun ‘yıldız savaşları’
Karl Lagerfeld, markanın 2017-18 Sonbahar/Kış şovu için bu tarihi binanın ortasında dev bir uzay mekiği maketi yerleştirmişti. Doğası gereği hep ileriye bakan moda dünyası bu fütüristik tavrı hiç yadırgamadı ve uzay mekiğinden inen modellerin üzerindeki metalik Chanel tasarımları kısa sürede pek çok kadının hayallerini süslemeye başladı. Chloe, Isabel Marant gibi markaların kozmik desenleriyle gezegenler arası stil seferleri sıklaşıp Comme des Garçons ve Y/Project’in astronot kıyafetlerini andıran formları da işin içine katılınca da bir şey kesinleşmiş oldu: Uzayda hayat var.

Haberin Devamı

Çarpıcı görünme tutkusu bitmiyor

Farklı tasarımların galaksi yolculuğu, tüm dünyada merakla beklendikten sonra bu hafta vizyona giren “Yıldız Savaşları: Son Jedi” filmiyle hızını artırıyor. Gerçi filmdeki kostümler çarpıcı renklerden ziyade doğal tonlara ve malzemelere yakın duruyor ama başrol oyuncularının filmin galasında giydikleri yıldız desenli, metalik elbiselere ve farklı markalarla yapılan resmi işbirliklerinden çıkan ürünlere bakılırsa “Galaktik Cumhuriyet”teki çarpıcı görünme isteği kolay kolay bitmeyecek. Hatta bu kışın öne çıkan trendleriyle birlikte daha da yükselecek.

Podyumun ‘yıldız savaşları’
Louboutin’den 4 özel ayakkabı

Pek çok markanın özel “Star Wars” iş birliklerini duyurduğu bugünlerde, göz alıcı bir koleksiyon haberi de Christian Louboutin’den geldi. Daha önce “Cinderella” ve “Maleficent” filmlerinin vizyona girmesini kutlamak amacıyla Walt Disney Studios ile başarılı ortaklıklara imza atan tasarımcı bu defa filmin kahramanlarından Rey (Daisy Ridley), Koramiral Amilyn Holdo (Laura Dern), Kaptan Phasma (Gwendoline Christie) ve Rose Tico’nun (Kelly Marie Tran) ruhunu yansıtan dört özel ayakkabıyla karşımızda. Her stil, savaş gemilerinden esinlenilen özel bir mücevherle tamamlanıyor. “Son Jedi” için koleksiyon çıkaran diğer markaların başında ise Clarks, Rag&Bone ve Ugg var.

Haberin Devamı

Podyumun ‘yıldız savaşları’

Podyumun ‘yıldız savaşları’
Podyumun ‘yıldız savaşları’
Podyumun ‘yıldız savaşları’

Podyumun ‘yıldız savaşları’