Cumartesi Rengarenk yumurtaların günü

Rengarenk yumurtaların günü

30.03.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Paskalya yarın otel ve pastanelerde rengarenk yumurtalar, çikolatadan tavşanlar ve brunch’larla kutlanıyor. İşte Paskalya Bayramı için seçenekler...

Rengarenk yumurtaların günü

RenaIssance İstanbul Bosphorus Hotel, paskalya için brunch düzenliyor. Çocuklara özel cupcake atölyesinin de olacağı brunch 11.00-14.30 arasında. Brunch’ta şefin özel çorbası, ızgara çeşitleri, ev yapımı makarnalar, salatalar ve tatlılar da var. Katılım ücreti kişi başı 69 lira. 0-6 yaş çocuklara ise ücretsiz.

Haberin Devamı

The Marmara Taksim’de paskalya kutlamalarına özel, renkli yumurtalar ve çikolatalar satılıyor. Tavşan, horoz ve tavuk figürlü çikolatalardan renkli yumurtalara, paskalya çöreklerine kadar birçok seçenek 10 ile 120 lira arasında değişen fiyatlarla satışta.

Sheraton İstanbul Ataköy Otel, CookBook Resturant’da düzenlenen brunch ve yumurta boyama etkinliğinde çocuklarınızla eğlenceli bir pazar günü geçirebilirsiniz. 10.00-15.00 saatleri arasındaki etkinliğe katılım ücreti kişi başı 70 lira, 0-6 yaş arası çocuklar için ücretsiz ve 7-12 yaş arası çocuklara yüzde 50 indirimli.

SwIssotel The Bosphorus İstanbul’daki Cafe Swiss’te şef Philippe Bischoff’un hazırladığı geleneksel paskalya tatlarına bakabilirsiniz. Rengarenk yumurtaların ve çikolata büfesinin yanı sıra çocuklar için çeşitli oyunlar da var. Ayrıca paskalya geleneklerinden, yumurta avı da yapılacak.

Haberin Devamı

The Grand Tarabya The Brasserie restoran da paskalya için brunch hazırlayan otellerden biri. Brunch menüsünde paskalya tartları, çikolatalı kekler, mozaik pasta, kruvasan, paskalya ekmeği gibi lezzetler bulunuyor. Kahvaltı bölümünde, omlet, waffle ve pankek gibi seçeneklerin
yanı sıra gözleme, mantı veya rizotto da var. Tatlı menüsünde ise çikolatalı kek, ahududulu tart, paskalya yumurtası ve rengarenk bonbonlar yer alıyor. Büfedeki içecekler dahil katılım ücretinin kişi başı 140 lira olan etkinliğe 0-6 yaş arasındaki çocuklar ücretsiz girebiliyor.

Divan Pastaneleri, sevimli tavşanlar, rengarenk paskalya yumurtaları, özel hazırlanan kutusu içerisinde çikolatadan horoz ailesi ve yumurtalar, çikolata parçacıkları ile hazırlanmış paskalya pastası gibi lezzetlerle paskalyayı kutluyor.

Martı İstanbul Hotel, Brass Restaurant&Bar, paskalya için yarın 11.00-15.00 saatleri arasında brunch düzenliyor. Organik ürünlerle hazırlanan açık büfenin yanı sıra yumurta avı ve canlı müzik dinletisinin de olacağı brunch’a katılım ücreti kişi başı 75 lira.

Çırağan Palace KempInskI Laledan Restaurant’da yarın saat 12.00-16.00 arasındaki pazar brunch’ında otantik Türk yemeklerine ek olarak paskalya tatlarına da yer verilecek. Pastane şefi William McCarrick bugüne özel paskalya yumurtaları, çikolata tavşanlar ve hamur işlerinin yer aldığı bir tatlı büfesi oluşturdu. Kişi başı 150 lira olan brunch’ta 0-5 yaş arası çocuklar ücretsiz, 6-12 yaş arası yüzde 50 indirimli. Yine Çırağan’da, Gazebo Lounge’ta çay saatinde de paskalya lezzetleri olacak. Kişi başı 75 lira. Yine 0-5 yaş arası çocuklar ücretsiz, 6-12 yaş arası yüzde 50 indirimli.