Cumartesi Sadece güç değil, bu ürünler de sizinle olsun!

Sadece güç değil, bu ürünler de sizinle olsun!

28.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

17 Aralık’ta vizyona girecek “Star Wars: Bölüm VII- Güç Uyanıyor” filmi öncesinde markalar filmlerden ilhamla hazırlanan ürünlerini piyasaya sundu. Elinizi çabuk tutun; ürünler bir anda tükenebiliyor!

Sadece güç değil, bu ürünler de sizinle olsun

Ünlü serinin yeni filmi “Star Wars: Bölüm VII- Güç Uyanıyor” ülkemizde 17 Aralık’ta gösterime girecek. Az zamanın kaldığı şu günlerde birçok markanın “Star Wars”tan ilhamla hazırladığı ürünleri piyasada. Aralarında kozmetik markaları da var, tasarımcıların yaratıcılıklarının sınırlarını zorlayarak hazırladığı ayakkabılar ya da “Star Wars” mutfak eşyası da... İşte “Star Wars” çılgınlığı galaksiyi yavaş yavaş ele geçirirken dünyada ve ülkemizde satışta olan ürünlerden gözümüze çarpan birkaçı...

Haberin Devamı

Mutfak eşyası

Amazon.com’da Vandor’ın Darth Vader ve Stormtrooper figürlü tuzluk-biberliği 16, Pangea Brands’in Darth Vader tost makinesi 49.99 dolar.

Tarafınızı seçin

Google da “Star Wars”a kayıtsız kalamayanlardan. Serinin hayranları için geliştirilen yeni arayüz sayesinde Chrome, Youtube, Gmail, Haritalar gibi hizmetleri “Star Wars” temaları ve ambiyansı eşliğinde kullanabiliyorsunuz. Giriş yapıp tarafınızı -aydınlık ya da karanlık- seçmeniz yeterli.

Aksesuar

-Star Wars R2D2 kol düğmeleri Amazon.com’da 59.95 dolardan satılıyor.

-“Star Wars” severler için özel sayfa hazırlayan Kliksa.com’da yüzde 40’a varan indirimle satılan ürünlerden Dekorjinal üç boyutlu lambanın indirimli fiyatı 59.90 TL.

Uzay makyajı

Haberin Devamı

-Kozmetik markası Max Factor’ün “Star Wars”a özel serisinde gold ve bordo rujlar ile simli siyah rimel yer alıyor. Star Wars False Lash Effect Mascara 50.90, Colour Elixir ruj 39.90 TL.

- Amerikan makyaj markası Covergirl’ün “Star Wars” makyaj koleksiyonunda aydınlık ve karanlık taraflar için iki farklı rimel, altı farklı renkte oje ve liladan altın sarısına, gümüş rengine seçenekleri olan ruj var. Amazon.com’dan sipariş verebileceğiniz Covergirl Colorlicious kırmızı ruj 16.95 dolar.

Çocuklar ve çocuk kalanlara...

-Hasbro “Star Wars” elektronik ışın kılıçları ve ses dönüştürücü maskenin yanı sıra sevilen kutu oyunu Monopoly’nin “Star Wars” versiyonunu satışa sundu. Monopoly Star Wars 99.90 TL.

-Lego’nun “Star Wars” setinde Rey’in Speeder’ı ve First Order Transporter yeni filmle birlikte seriye dahil olan ürünlerden birkaçı.

Kırtasiye ürünleri

Kalem markası Cross’un C-3PO, Stromtroopers ve Darth Vader karakterlerine özel tasarlanan sınırlı sayıdaki tükenmez kalem ve defterleri D&R mağazalarında satılıyor. Cross Click Star Wars Stormtrooper tükenmez kalem 199 TL.

Topuklara dikkat

Irregular Choice isimli İngiliz ayakkabı markası günlük hayatta giyilmesi cesaret gerektirecek “Star Wars” temalı ayakkabı serisini sundu. Topuklardaki ışın kılıçlarını, R2D2, Yoda figürlerini gözden kaçırmak mümkün değil.

Haberin Devamı

Üstelik 100-300 sterlinlik fiyatlarına rağmen pek çok ayakkabı çoktan tükenmiş vaziyette. Skywalker’ın fiyatı 210 sterlin.