Cumartesi Şaşırtıcı ve iddialı

Şaşırtıcı ve iddialı

05.08.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kasnaktan hazırlanmış Hooop The Bag markalı çantalar eğlenceli ve farklı modelleriyle dikkat çekiyor

Şaşırtıcı ve iddialı

İlk koleksiyonunu geçtiğimiz yaz çıkaran Hooop The Bag bu yaz da iki yeni koleksiyonuna ait çantalarla karşımızda. Tasarımcı Gizem Yücelen’in çantalarının en büyük özelliği, geleneksel kasnak malzemesinden yola çıkılarak hazırlanması. İlhamını büyükannelerimizin mirasından aldığını belirten tasarımcı geleneksel dokuları modern temalarla birleştiriyor ve her biri el yapımı olan çantalarda kullanım rahatlığını öne çıkarıyor. Markanın stilini “Eğlenceli, şaşırtıcı ve iddialı bir tarzı var” diye anlatıyor.

Tercihe bağlı olarak suni veya gerçek deri kullanılarak hazırlanan çantalar bu yaz iki farklı temada ilerliyor. “Enchanted Forest” ilhamını peri masallarından alırken, “Golden Blossoms” doğanın zarifliğinden yola çıkıp çiçek desenleriyle süslü detayları çantalara taşıyor.

Renklerde ise krem rengi, pudra, lila, açık mavi gibi yazlık tonlar öne çıkıyor.

Haberin Devamı

Tropik desenler

Yücelen “Tropik serisi, flamingo, papağan ve tropik desenler en çok beğenilenler. En minik boy kasnaktan oluşturduğum bel çantası ise sezonun en çok tercih edilen modeli. Klasik akordeon modeli de çok ilgi görüyor” diyor; “Kış sezonunda daha büyük ebatta kasnaklarla çalışılmış modelleri göreceğiz.”