Cumartesi Sevgililer Günü’ne az kaldı

Sevgililer Günü’ne az kaldı

06.02.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Sevgililer Günü’ne bir hafta kala hâlâ hediyenize ya da o gün nasıl bir program yapacağınıza karar veremediyseniz aşağıdaki alternatiflere göz atın. Kalpli kolye uçlarından, özel tasarım saatlere, kırmızı şarap bakımından, kaçamak tatil programlarına kadar her şey var

Sevgililer Günü’ne az kaldı

“Hediyem hep yanında olsun” diyenlere
-Swarovski’nin Sevgililer Günü için hazırladığı koleksiyondaki kesme kristalden yapılan kalp biçimindeki kolye uçlarının üzerine lazerle “Love” sözcüğü işlenmiş. Bu özel kolye uçlarının alev kırmızısı, yumuşak pembe ve parlak sarı rengi de var.
-Swatch’ın Sevgililer Günü koleksiyonunda bulunan “Love Seconds” isimli saati New York’lu grafiti tasarımcısı Matthew Langille tasarladı. Saatin siyah silikon kayışının üzerinde aşk sözcükleri ve kalp motifleri var.

Onun için mutfağa gir
-Mövenpick Hotel Istanbul, sevdiklerine romantik bir süpriz yapmak isteyenler için 13 Şubat Cumartesi çikolata yapımı kursu düzenliyor. Pastane şefi Mahmut Çalışır tarafından 15.00-18.00 saatlerinde uygulamalı olarak verilecek kursta katılımcılara; çikolata eritme, saklama ve işleme ile ilgili teknik bilgiler ve çikolata yapımı öğretilecek.
-Mutfak Sanatları Akademisi Sevgililer Günü’ne özel atölye çalışmaları hazırladı. Sevgilisine kendi elleriyle yemek hazırlamak isteyenler Şef Fabio Brambilla’nın eğitmenlik yapacağı “Kalbe giden yol İtalyan mutfağından geçer”e katılabilir.

Kafelerde sevgililer günü
-Bağdat Caddesi’ndeki Cefiore Frozen Yogurt’ta Sevgililer Günü’ne özel indirim var. Sadece 100
kalori içeren yoğurdun ikinci kasesi 14 Şubat boyunca yüzde 50 indirimli.
-Krispy Kreme Sevgililer Günü için kalp şeklinde doughnut’lar hazırladı. Çikolata, karamel ve frambuazlı doughnut’ları Bağdat Caddesi ve Cevahir alışveriş merkezindeki şubelerinde tadabilirsiniz.

14 Şubat’ta beraber rahatlayın
-Mars Athletic Club bünyesindeki Spa merkezi NUSPA, Sevgililer Günü için şarabın antioksidan etkisinden yola çıkarak “Wine Therapy” adında bir bakım programı hazırladı. İki kişilik jakuzili odalarda yapılan bu özel terapinin süresi 90 dakika.
-The Ritz-Carlton Hotel’deki Laveda Spa Sevgililer Günü için bir senelik özel bir paket program hazırladı. Pırlanta bakımından altın bakımına, çikolata maskesinden ballı terapiye gibi bakımları barındıran yıllık paketin fiyatı 2,010 TL.

Kahve Dünyası
-Butik çikolata markalarından Patiswiss Chocolatier Sevgililer Günü için kalp şeklinde ve üzerinde bu özel günle ilgili baskılar bulunan çikolatalar tasarladı.
-Kahve Dünyası 14 Şubat için kalp şeklinde çikolatalar ve pastalar hazırladı. Özel tasarım kutular ve şık kaselerle alıp eve de götürebileceğiniz bu çikolataların bitter ve sütlü seçenekleri mevcut.
-Doluca en beğenilen şaraplarından DLC Öküzgözü’nü Sevgililer Günü’ne özel tasarlanan kalp şeklinde etiketle satışa sundu.

Adidas
-Adidas’ın Sevgililer Günü koleksiyonunda bulunan bu kalplerle bezenmiş ayakkabılar sevgilisine ne hediye alacağına karar veremeyenler
için ideal.

Burberry
-Burberry’nin Christopher Bailey imzalı yeni koleksiyonu “The Hearts”ta markanın ünlü ekosesinin üzerine kalp motifleri eklendi.