Cumartesi Sinemalarda bu hafta

Sinemalarda bu hafta

26.08.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bu hafta Steven Soderbergh’in suç ve komedi filmi “Şanslı Logan” ve Japon yapımı animasyon “Senin Adın” vizyonda. Gösterime giren “Sadakat Yolunda” bir savaş filmi. “Terminatör 2: Mahşer Günü” 3 boyutlu olarak yeniden beyazperdede. Minyonların yeni macerası “Çılgın Hırsız” yolculuğuna devam ediyor. Haftanın tek yerli yapımı “Şansımı Seveyim”

Sinemalarda bu hafta

- Pierre Coffin’in seslendirmesiyle hayat bulan animasyon serisi, “Çılgın Hırsız / Despicabe Me 3” adlı üçüncü filmiyle yolculuğuna devam ediyor. Film, dünya genelinde çok sevilen Minyonların maceralarını ele alıyor.

Haberin Devamı

- Kate Mara’nın başrolünü oynadığı “Sadakat Yolunda / Megan Leavey”, Gabriela Cowperthwaite’ın yönettiği bir savaş filmi. Kate Mara’nın hayat verdiği Megan Leavey, hayatında yeni bir dönem başlatmak için askere yazılır. Film Leavey’nin ekibindeki köpek Rex ile arasındaki bağı ve hikayeyi anlatıyor.

- James Cameron imzalı “Terminatör” serisinin ikinci filmi “Terminator 2: Mahşer Günü / Terminator 2: Judgement Day” 3D olarak restore edilmiş versiyonuyla beyazperdeye döndü. İlk filmi 1984’te izleyiciyle buluşan seride kıyamet sonrası dünyada yapay zekaya karşı insanların direnişi ele alınıyor. Beş filmden oluşan serinin en çok yankı uyandıran filmi “Mahşer Günü”, IMDB’de 8.5 puana sahip.

- Haftanın tek yerli yapımı “Şansımı Seveyim”, Cem Gelinoğlu’nun başrolüyle perdeye taşınan bir komedi filmi. Film, Sebahattin adlı karakterin kendisine ve çevresine getirdiği şanssızlığı konu ediniyor.

Haberin Devamı

- Makoto Shinkai’nin yazıp yönettiği “Senin Adın / Kimi No Na Wa”, Japonya yapımı bir animasyon. Birbirinden farklı yerlerde yaşayan ve birbirini tanımayan iki gencin yollarının kesişmesini ve ardından gelişen olayları beyazperdeye yansıtıyor.

- ABD yapımı suç ve komedi filmi “Şanslı Logan / Logan Lucky”nin yönetmen koltuğunda Steven Soderbergh var. Channing Tatum, Seth MacFarlane, Katie Holmes ve Daniel Craig’in yer aldığı yapım iki erkek kardeşin NASCAR yarışları sırasında yapacakları soyguna odaklanıyor.