Cumartesi Sınırlarınızı vize belirlemesin!

Sınırlarınızı vize belirlemesin!

18.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yurt dışına çıkmak isteyip de vizeyi dert edenlerin yardımına vizesizgeziyorum.com sitesi yetişiyor

Sınırlarınızı vize belirlemesin

İnternet sitesi vizesiz geziyorum.com, vize sorununu yurt dışı seyahatine engel olarak görenlere 96 ülke alternatifi sıralıyor. Sitenin kurucusu Aykut Aslantaş, vizesiz gidilebilen ülkeleri gezerek, bu işin ekonomik ve kolay yollarını anlatıyor. Site “96 ülke 1 insan” sloganıyla yayın yapıyor.

Haberin Devamı

Şu ana kadar Arnavutluk, Kosova, Moldova, Sırbistan, Makedonya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olmak üzere altı ülke gezen Aslantaş, sitedeki “Gezilen Ülkeler” kısmında nasıl gidileceğinden, nerede alışveriş yapılacağına kadar tüm bilgileri paylaşıyor. Bunun yanı sıra ülkelerin tanıtım videoları da sitede yer alıyor.

Engellilere özel seçenek

Proje görme engelli gezginleri de unutmuyor. “Seyahat engel tanımazsa, seyahat edilecek yerler hakkında bilgi edinmek de engel tanımaz” diyor. Sitede bulunan her içerik TRT’nin ses sanatçısı Günnur Öztürk tarafından seslendiriliyor.

Uluslararası bir dijital pazarlama ajansında çalışan Aslantaş, bu projeyle interaktif bir bağış sistemi kurup seyahat edilen ülkelerdeki ihtiyaç sahibi insanlara yardım yapılabileceğini öngörüyor.