Cumartesi Stil düellosuna hazır mısınız?

Stil düellosuna hazır mısınız?

11.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Moda dünyasının en büyük ilham kaynaklarından biri olan Vahşi Batı, 2017-18 Sonbahar/Kış sezonunda renklenip farklılaşan kovboy stilleriyle karşımızda

Stil düellosuna hazır mısınız

İster pazarları Western filmleri izleyerek geçiren neslin çocuğu olun, ister Red Kit ya da Calamity Jane hayranı... Belki de sadece stillerine bayılıyorsunuz! Öyleyse size iyi bir haberimiz var; çünkü farklı dönemlerde, kovboylardan ilham almayı çok seven moda tasarımcıları, bu kış gözünü yine Amerika’nın Batı’sına dikti ve ortaya hem feminen hem de renkli görünümler çıktı. Başrolde püsküller, süetler, jean’ler ve çarpıcı aksesuarlar var. Üstelik bu defa saloon’lardaki kankan dansçılarının büstiyerleri ve etekleri de trende dahil.

Haberin Devamı

Beyazperdenin “vahşi” ama zarif güzelleri

Sinemada “Vahşi Batılı”yı canlandıran ünlü kadın oyuncular arasında kimler yok ki… Brigitte Bardot, Elizabeth Taylor, Claudia Cardinale, Sharon Stone... Hepsi de filmlerde giydikleri Western kostümlerini feminen bir tavır ve cazibeden ödün vermeden taşımayı başarmış isimler. Eğer bu trende uyum sağlarken daha zarif görünmek isterseniz, podyumun yanı sıra eski fotoğraflara bakmayı da ihmal etmeyin.

Alışveriş

Stil düellosuna hazır mısınız

Isabel Marant, kovboy stilini en iyi modernize eden tasarımcılardan biri. Sivri burunlu botlar 3145 lira.

Kırmızı bandanaları denim gömleklerle kullanabilirsiniz. Mavi’de 25 lira.

Miu Miu, gümüş zımbalı süet ceketiyle, bu trende renkli bir yorum getiriyor. 2150 avro.

Haberin Devamı

Maison Michel’in el yapımı kovboy şapkası 580 avro.

Stil ipuçları

Film setinden çıkmış gibi görünmemek için kovboy stilini yansıtan aksesuarların hepsini aynı anda kullanmamaya
dikkat edin.

Kovboyların olmazsa olmazı olarak bilinen ekose deseninin ve yamaların yanı sıra bu sezon çiçek desenleri de Batı’ya doğru yol alıyor. Elbette zarif ve narin olanlar yerine kaktüsler ve iri yapraklı bitkilerle.

Denim, deri ve süet Vahşi Batı modasının favori materyalleri. Dilerseniz tepeden tırnağa birine bürünün, dilerseniz hepsini aynı anda kullanın!

Kısa kovboy botlarının yanı sıra dizüstü çizmelerle de “kovboyculuk” oynayabilirsiniz.