Cumartesi Tatil eğlencesi devam ediyor

Tatil eğlencesi devam ediyor

02.02.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sömestir tatilinde bu hafta da etkinlikler hız kesmiyor. Su altı sirki, tiyatro oyunları ve atölye çalışmalarıyla çocuklar tatilin tadını doyasıya çıkaracaklar

Tatil eğlencesi devam ediyor

Kasabayı fareler bastı

Haberin Devamı

Bugün ve yarın saat 12.00’de “Fareli Köyün Kavalcısı” Harbiye Muhsin Ertuğrul sahnesinde yedi yaş ve üzeri çocukları bekliyor. Farelerin bastığı kasaba belediye başkanından çözüm bulmasını isterken, kasabadan geçen bir kavalcı bin altın karşılığında onları bu dertten kurtarabileceğini söyler...

YARIN

Çocukların senfonisi
Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası yarın 11.00’de Ankara’da, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın salonunda konser verecek. Biletler MyBilet’te satılıyor. Fiyatları 5 ile15 TL arasında değişiyor.

YARIN

Müzikal Pamuk Prenses
İş Sanat, “Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler” oyununu müzikal bir yorumla sahneye koydu. Çocukların severek izleyeceği bu oyunda kötü cadı rolünde şarkıcı Pamela Spence yer alıyor. Oyun, 3 Şubat pazar günü saat 15.00’te sahnelenecek. Oyunun biletleri 15-20 TL.

Haberin Devamı

Minikler robot yapıyor
Sakıp Sabancı Müzesi çocuklara “Robot Tasarım Atölyesi” hazırladı.
6 Şubat’a kadar devam edecek olan etkinlikte çocuklar bilgisayarda kendi robotlarını programlıyor, hareket ettiriyor ve kendi oluşturdukları parkurda yarıştırıyor. Etkinliğin ücreti 50 TL.

Pastacılık okulu Beylikdüzü
Migros Çocuk Kulübü’ndeki “Pastacılık Okulu” 9 Şubat’a kadar cumartesi, pazar, salı ve perşembe günleri 14.00-18.00 saatleri arasında yapılacak. 7-14 yaş çocuklar katılabilir.

Turkuazoo’da su altı sirki
Turkuazoo’da, sömestir tatili boyunca dalgıç şovları, yüz boyama, vatozlar ve balık besleme seansları, atölye çalışmaları yapılacak. Ayrıca 4 Şubat’a kadar Turkuazoo’yu ziyaret edenler ilk kez bir su altı sirk gösterisini izleme fırsatını yakalayacak. Tatil boyunca Turkuazoo’yu 16 yaşa kadar tüm çocuklar 15 liraya gezebilecekler.

Hamurdan hayaller yarışması
Play-Doh’un “9. Hamurdan Hayaller Yarışması”nı başladı. 4-7 yaş arasındaki çocuklar, yarışmaya başvurmak için hamurdan yaptıkları şekillerin fotoğrafını 17 Mart’a kadar www.hamurdanhayaller.com adresine gönderebilirler.

Köstebekgiller çocukları bekliyor
Forum İstanbul Jurassic Land’de 10 Şubat’a kadar 10.00-20.00 arasında “Köstebekgiller”in kahramanları çocukları bekliyor. Fotoğraf çekimleri ve boyama faaliyetlerinin olduğu etkinliğin fiyatı 12-28 TL.

Haberin Devamı

NE OKUMALI?

Okul maceraları
Dan Gutman’ın yazdığı “Bizim Okul Bi’Acayip!-Eğlenmek Bizim de Hakkımız” adlı kitabta A.J. adlı bir çocuğun
okul hayatıyla ilgili
hem ilginç hem komik hem de heyecan verici hikayeleri anlatılıyor.
Yayınevi: Epilson Fiyatı: 16 TL

Tatil anıları bu kitapta
“Geveze Kitap Tatilde” çocukların yarı yıl tatilinde severek okuyabilecekleri
bir kitap. Atilla Şenkon’un yazdığı
bu kitapta beş farklı öyküye yer verilmiş. Yayınevi: Cumhuriyet Kitapları Fiyatı: 10 TL

Kelebeğin hikayesi
Yemeğini Arayan Tırtıl’ın devamı olarak yazılan “Özgürlüğünü Arayan Kelebek” adlı kitapta sokaklardan tarlalara, ağaçların arasından sahile bir kelebeğin özgürlük arayışına dört farklı mekanda tanık oluyoruz. Yayınevi: Redhouse Kidz Yayınları Fiyatı: 14 TL