Cumartesi Taze açılıyor

Taze açılıyor

21.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Akademililer Sanat Merkezi, 21 genç sanatçının eserlerinden oluşan “İdeal Bir Sanatçı Olmanın 21 Yolu” isimli karma sergiye yer veriyor.

Taze açılıyor

Taze açılıyor

Haberin Devamı

Nasıl ideal sanatçı olunur?

Akademililer Sanat Merkezi, 21 genç sanatçının eserlerinden oluşan “İdeal Bir Sanatçı Olmanın 21 Yolu” isimli karma sergiye yer veriyor. 25 Kasım’a dek görülebilecek sergi sanat dünyasının koşullarının yol açtığı sorunları irdeliyor. Sergide aralarında Hayri Ağan, Şeyma Barut, Sevinç Çiftçi, Efe Erdoğan, Cansu Kahraman’ın da bulunduğu isimlerin eserleri yer alıyor.

Bitmeden yetişin

Uranjek’ten ikinci sergi

Roman Uranjek, KRANK Art Gallery’deki ikinci sergisinde, Avrupa Birliği’nin Euro sürecine girmesiyle başlattığı ve 15 yıllık aralıksız süregelen projesinin çalışmalarını sergiliyor. “Room For An Image” adlı sergi 28 Ekim’de sona erecek. Sergi nesneler ve hazır nesnelerin kullanımını inceliyor.

Haberin Devamı

Mutlaka görün

Japonya manzaraları

O’Art bu yıl ikinci kez Fotoistanbul Festivali’ne ev sahipliği yapıyor. Bu kapsamda da usta fotoğraf sanatçısı Michael Kenna’nın Japonya’da çektiği siyah beyaz fotoğraflardan oluşan “Japonya’nın Halleri” sergisini ağırlıyor. Kenna’nın seksen sekiz tapınaktan oluşan 800 mil uzunluğundaki Henro-Michi rotasını 50. yaş günü şerefine fotoğrafladığı eserlerinden oluşan sergi 26 Kasım’a dek izlenebilecek.