Cumartesi Taze açılıyor

Taze açılıyor

10.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Cansen Ercan’dan dördüncü sergi Cansen Ercan’ın dördüncü kişisel sergisi 8 Mart’ta Evin Sanat Galerisi’nde açıldı. Sanatçının yeni sergisinde 30’dan fazla tuval üzerine akrilik boya ile çalıştığı eser yer alacak. Cansen Ercan resimlerinde manzaralar, portreler, uyku ve dinlenme halindeki kadın figürler arasında bir dünya kuruyor. Sergi, 7 Nisan 2018’e dek sürecek.

Taze açılıyor

BİTMEDEN YETİŞİN

Haberin Devamı

Kent insanının portresi

Ressam Harun Antakyalı’nın “%100” adlı sergisi, 30 Mart’a kadar, SUMMART’ta sanatseverlerle buluşuyor. Antakyalı sergisinde gündelik yaşamdan ve kent insanının manzaralarından besleniyor. Serginin bir diğer özelliği ise sanatçının her bir tuvalin arkasında projenin logosuna, numarasına ve ıslak imzasına yer vermesi.

Taze açılıyor

MUTLAKA GÖRÜN

Sanat tarihi minyatürlerde

Galeri Nev, Kırlangıç Sokak’taki yeni adresinin ikinci sergisini 7 Mart’ta açtı. Seval Şener’in “Harem’de Yeni Bir Işık” başlıklı sergisi, dünya müzelerinden devasa tabloları minyatürleştiriyor. Sergi metninde “Seval Şener, tıpkı Jean Dominique Ingres gibi, kopya ederek orijinal olmanın yolunu arıyor” yazıyor. Sergi 31 Mart’a dek devam edecek.

Haberin Devamı

Taze açılıyor